STO ako protestiraame dali toa ke promeni nesto i ke ima nekoj promeni i izmeni vo polza na studentite?!?!
Добро кажано хм што би била јас каде и како се тоа би се одвивало дали ке бев можеби у подобра положба да си пружам одредени работи отидам негде без да сметам колку на што ке потрошам што ако.. хм.
Пред малку случајно се сретнав со еден бивши додворувач, го откачив пред 8 години поради дотичниот господин на кој му се обракам во ШТО БИ МУ КАЖАЛЕ... Мислам дека и од тогаш немавме прозборено. И покрај случувањата, беше прилично фин со мене. Се прашувам, што ако тогаш направив погрешен избор? Дали сега ќе бев посреќна?
Ќе имаше дружење со пријателите поминати низ смеа,шала,ќе имаше детства поминати со детски игри,смеа...
Што ако оставев летната авантура да потрае повеќе од летото и покрај далечината? Ќе бев ли се уште тука?
Ke ostanese pokratka vo znaenje, koj , kade bil. Nema poloso nesto vo poslednava decenija sto e smisleno. Zaradi toj FB mnogu semejstva se raspadnaa od razni pricini (ljubomora, finansii, gledaat kako drugi odat na odmor tie nemozat, od zavid...) Nisto pametno ne izleze od FB. Jas imam FB, ama tamu se site moj taka nareceni nepriateli. Nemam dusa da im kazam deka nemozam da gi prifatam. Samo klikam, prifakam, kolku da gi ustrekam. Na mojot FB nema sliki i postovi. Mojot zivot e moja privatnost. Zaboraviv da kazam deka FB go koristam kako imenik.
Што ке беше ако не ја направев таа грешка? Дали тогаш ке бевме заедно? И покрај се што се случило, ке си ја памтам доживотно.......
Што ако и он ме мисли колку што го мислам јас? Што ако немаше зима?Да биде само лето, колку убаво. Што ако брат ми се родеше на 29 фев., а не на 28ми?Секогаш сум се прашувала ова