ееееее да не си ја пишев прва година на квадрат моите би имале повеке доверба у мене и немаше толку многу да ме напињаааат седни учи па учи.. ајдеееее дечки кажете сиии што би било кога би билоооо
Да седнев навреме на учам за матура, да не велев „ Има време“ сега немаше деноноќно да висам над книгата
Да не јадев толку многу неконтролирано, сега немаше да сум со 10+ kg и немаше да живеам само на Јаворов сируп... Јбг
Да не се запишев на овој проклет факултет, да си бев на другиот кој што сакав, сега ќе спремав дипломска
Да се запишев во средното уметничко... Во кој ли правец ќе ми тргнеше животот? Како ли ќе ми беше сега, што ќе ми се случуваше? Ќе ги запознаев ли по некоја случајност луѓето кои ги познавам сега? Ќе го запознаев ли зверот?
Што ќе беше ако одберев да останам во Охрид наместо да дојдам тука во Скопје? Еххх... ама никогаш не се прашувам што би било кога би било - затоа што ако се прашувам - тоа значи дека се каам што сум или не сум направила нешто...
Со тек на време научив успешно да не си го поставувам ова прашање никогаш,и на тој начин да ја одбегнам замката на вакво непродуктивно трошење нерви и време.Што би било кога би било,веројатно нешто спротивно на тоа што сега е,а можеби слично или исто,кој би можел да знае.Но,така е како што е,ми се допаѓало тоа мене или не.И можам да се отепам во премотување филмови,но тоа не би ми помогнало да сменам нешто.Затоа настојувам и засега добро ми оди,да ги гледам работите какви што се,сега и овде.
Што би било кога немаше сега да имам ваков дечко?Дали се ќе беше убаво,совршено и интересно.ДА ќе го живеев животот.А сега...
да не се плеткам не сум администратор,ама темата гласи што би било кога би било...значи на пример,кога би била висока не би имала потреба од штикли.затоа и звучи како дупла со темата што ако
Што би било кога би останала бремена на овие години? тииииииииииииит: одговор> немаше да завршиш факултет и воопшто немаше да видиш живот