Na moeto semejstvo bi mu kazala deka mi nedostiga ne sum gi videla 5 meseci - mi nedostiga mnogu mojata drugarka da pijam kafe so neze i cel den da sme zedno da odime od kaj mene kaj neze i obratno se taka duri ne zavrsi denot kako sto i pravevme...
Не те ни знам, ни познавам, нити пак сакам тоа да се промени! А тоа дека си некој фактор во мојот живот,е тоа не. Стравот дека би те стигнале моите клетви, тука гадно се лажеш. Од мене може да те стигнат само молитви, зошто знам дека има некој кој не гледа и ги слуша истите, а во моите те имало, да, ти посакувам побрзо да си го најдеш својот пат зошто очигледно си залутала, нека ти е простено зошто си во заблуда и не знаеш што правиш и нека животот биде не толку суров со тебе кога кармата ќе те стигне! А тоа не ти бега!! Ќе ме споменеш еден ден, ќе видиш! Секогаш најтешките солзи започнуваат со невина наивна насмевка А понекогаш истите завршуваат со искрена, покајувачка насмевка. Мојата најпосле ја дочекав. Ти простувам! Нека ти прости достојниот за тоа
Те сакам... многу те сакам... Прости ми за сите нервози, за сите зборови што во лутина ги имав кажано, а ништо не мислев од тоа. Душава ме боли за тоа што го преживеа, а јас не можев да ти помогнам. Само немо гледав и плачев. Се би дала да можам да те слушнам и да те гушнам.
од лутина кога ќе ги видам ќе си ќутам.... а на некои деека ми е криво шо слушав други и шо не си терав по свое и дека многу ми е жал шо испадна како шо испадна и дека ми празна ми е некоаш душава без нив
Јас нема ништо да му кажам, едноставно би му ставила пиштол на чело, да умре копилето, исто како што он мене ме уби ...
Другарке , среќа е да те има човек за пријателка .. Секогаш ме сослушуваш за што и да се работи , ти си тука . Ти благодарам што се дружиш со мене и што наоѓаш време за кафе и покрај толку обврски .
Извини. Да те сретнам ќе ти кажам. Бев незрела, глупаво дете. Патиштата може секако ќе ни се разидеа, но јас секако и придонесов за тоа. Те повредив, сигурна сум. Се повредив и себеси. Извини. Малото ти е прекрасно и ги има твоите убави очи.
Имa нештo пoзaди твoите бoжем спoкoјни рaзгoвoри. Штo е тoa? Зoштo не ми кaжеш? Немa дa те нaпуштaм...пa штo и дa е.