За разлика од сите вработени јас ја сакав најмногу работава жал ми е што изгуби добар работник затоа што немаш ни ред ни дициплина како шеф, сред летни одмори го зимам одморот и ти давам отказ
Не би сакала ова ни да го смислам бидејќи си ја сакам работата а не па да го кажам но мојата состојба ме тера да го кажам. Пуни сте со себичлок,лакомост и мн сте скржави Жалам... протрпев за леб а работам
Добра е темава Бидејки нема професионализам тука ке ми извините на речникот Ти си една неписмена крва која не ја заслужува функцијата на која е . Не сум јас глупа и неспособна туку ти. Само знаеш да лажеш и манипулираш и да ги скараш сите на работа ни еден прблем не знаеш да решиш . Немаш ни личен живот единствена преокупација ти е да малтретираш луге. Псхопат ни еден
Кажано е се. Мислеше дека може да манипулира со мене како и со останатите. Сеа сум пример у фирмата дека сум и го дотерала паметот на госпоѓата.
Не само да него туку и на неговата елита. Да дојде ден се што сум осетила да осетите. Повеќе не треба.
Работава ја сакам најмногу но ме принудувате да си одам, едноставно олабавете малку со мене. Изгледа заборавивте кој ви помогна најмногу на почетокот кога ви беше најтешко, ако туркајте ме ама ќе ме барате. Ја обожавам работава но ако продолжите вака или онака толку од мене.
Да го прашам дали сака да е толку добродушен да ми плаќа исто, а да работам помалце, уствари ич да не работам
Гледаш, полека остана без вработени зошто си многу алчен човек. За тие мизерни пари кој ќе ти работи со ова образование што го имаме, сите ти избегаа. Ми натрупа денеска мене работа и за другите, а ништо плус нема да ми платиш. Го чекам денот кога и јас во фаца ќе ти го лупнам отказот, да видиме тогаш кој ќе ти работи, дури ни најмладите без ден искуство нема да сакаат да ти работат за тие пари. Се измачив за тоа покачување да го добијам, години труд оставив кај тебе, немав друг избор тогаш.
Многу ме потцени и си ја одбра кодошов! Ќе се каеш горко за ова, само се надевам ќе бидам на мноогу подобро место каде навистина ќе ме препознаат! Денот кога ќе си одам од овој пекол ќе ми биде празник кој ќе го празнувам до крајот на животот. Со среќа нека ти е со „ избраната". Сте се погодиле, исти сте!