Што би му кажале... На вашиот претпоставен?

Дискусија во 'На работното место' започната од RainBow, 16 ноември 2014.

1. mira.mira

mira.mira Популарен член

Се зачлени на:
    14 февруари 2016
    Пораки:
    1.099
    Допаѓања:
    7.407
    Nepismen gadu, dojden partiski na pozicija.
    Bivshi taxistu, aj zatnija muckata pred da znaes so kogo zborish I kakvi shali neumesni pravis.Vazno pura vo kancelarija se pushis I Vikas mladi mazeni zeni vo kancelarija na sedenka.Toj sto gi postavuva za direktori da Im postavi edna kamera vnatre da vidi sto gjubre postavuva I da vidi sto imaat od shkola. Falc diploma, falc jazik, ama da go drvi so glupi da mu sedat u skut za nekoja mala privilegija e katastrofa.
    Ne Severna, preku juzna malku ni e, Moroni edni, Gospod da ve kazni I da vi sudi.

На Savetta, cavalli и Серотин им се допаѓа ова.
  2. Dayandnight

Dayandnight Истакнат член

Се зачлени на:
    5 септември 2022
    Пораки:
    369
    Допаѓања:
    1.492
    denes you can kiss my ass:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:bas me zabole dali znajs nesto ili neznajs,i tvoite prikazni bla bla:rofl:

3. en5

en5 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 септември 2022
    Пораки:
    776
    Допаѓања:
    2.745
    Си барам нова работа. И онака за мизерни 18000 ти работам, дали кај тебе или кај некои други, исто ми е. И башкишот уште да ни го земеш, колку си алчен..

На steela.honey, Brpbrp, ZeNoN и 2 други им се допаѓа ова.
  4. cavalli

cavalli Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2016
    Пораки:
    663
    Допаѓања:
    1.620
    За Директор на затвор случајно да не збориш? Прашувам дали мислиме за ист човек.

5. Ava.84

Ava.84 Форумски идол

Се зачлени на:
    12 декември 2015
    Пораки:
    4.862
    Допаѓања:
    33.972
    Хаха како сакам само ова да ти го пишам во меил.
    Одам накај тебе за да ти кажам дека ќе си го земам одморот оти бебето не уште навикнато во градинка .Се качувам во автобусот и некој пуштил толку гласно песна(тоа е чудно за тука), а песната беше за мене наменета донт вори еври баут д тинг,евритинг гона би олрајт.
    Беше предзнак и некоја утеха да не му ја мислам за "малите работи" ,битни ми е фамилијата.
    Така и беше ни срам ни перде најладнокрвно ме отпушти по породилното.
    Као демек види немам место за тебе се е пуно.Најде 3 нови за мене:lol:.Ок ти реков.
    Што сега пак бараш работник никој не ти се поготи за помалку од 1 год:rofl:. Ти продолжи да си ја слушаш бабата ќе треба да си најдеш уште 3 жени минимум за да неможе да и сметаат на бабата:D.
    Ми направи услуга си најдов подобра работа каде имам помалку стрес и супер млади колеги:inlove:.

На mira.mira, Brpbrp, marlonbrando69 и 2 други им се допаѓа ова.
  6. Ava.84

Ava.84 Форумски идол

Се зачлени на:
    12 декември 2015
    Пораки:
    4.862
    Допаѓања:
    33.972
    Пак јас на темата(facepalm).

Сега да и кажам на мојата екс шефица дека слушнав дека починала.Знаеш се изненадив ама не ми е ни најмалку жал.Знаеш те отпишав од живите уште пред 11 години.Не те мразам те жалев.
    Се сеќаваш ли на тој ден.Беше февруари работевме 4 недела по ред без ден одмор по 14 саати на ден.Јадевме сува храна. Тој ден се договоривме јас и ти дека старите колешки нека си одат во 22ч , а ние младите остануваме додека не ја завршиме работата,а утре (недела) да не доаѓаме.Така се договоривме им кажав на моите колешки.Старите отидоа , а ние работевме до 1:30ч.Ја завршивме работата сите бевме среќни конечно ќе си одиме и утре ќе бидеме слободни.Се качувам кај тебе да ти кажам дека сме готови, а ти ми велиш да готови сте ама ќе дојдете и утре на работа и ми се исмеа во фацата:@.
    Не можев да траам па макар последен ден да ми е таму.Бев преморена , дечко ми не го имав видено асално, друго ништо немав освен глупата работа.Почнав да викам да се дерам колку ме држеше гласот.Не се ни сеќавам што ти кажав, само знам дека кажав ние не доаѓаме утре јас не ги лажам моите колешки.
    Се симнав долу и сите ме гледаа со неверување дека знам толку да викам.Им кажав се и како што си бевме убав тим сите плакавме и си собрвме работите и си отидовме.Не дојдовме во недела на работа.
    Пошто беше катил и идиот ми го прати генералниот да ми се јави и да ме советува.Ама он никогаш ме немаше скарано само праша како беше и што беше и сум требала ради хиерархија да попуштам.
    Мало сутра:!:.Исто би постапила и денес иако сум постара.
    Од тогаш повеќе не ти останував прекувремено и комуницирав со тебе најповршно и ладно .Работев уште 8месеци и си дадов отказ од токсичната фирма.
    Знаеш сите плакаа по мене.Уште се гордеам оти бев претпоставена која ја сакаа , а имав едвај 26 години.
    Ти ми остана како искуство дека никогаш повеќе да не трпам таков стрес и доколку раб ми прави стрес да си дадам отказ.Вашата фирма мислам ми скрати 5 год од животот.

Те видов после отказот уште еднаш, јас му мавнав рака на колегата што те возеше, а ти срамежливо ми мавна рака .Ама тебе те игнорирав како да не постоиш, важен ми беше колегата.
    Истиот тој колега лани ми кажа дека уште работиш и не си во пензија .Што ќе правиш дома немаше ни маж ни деца.По цели денови беше на работа и лечеше комплекси на др:(.

На CarrieBradshow му/ѝ се допаѓа ова.
  7. tanjita

tanjita Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2010
    Пораки:
    1.308
    Допаѓања:
    4.104
    Те вработија со психологија пред 6 години, со врски дебели колку тебе. Дали те ставија шеф на одделот да ни кажеш каде треба точка да ставам каде запирка? Нема за што да ми се фатиш, па си фати за пишаното. Интелектуалец се сметаш. Сите четири ќутиме по цел ден од тебе, да не те слушаме како ни филозофираш дека од сите области на светот се разбираш. Со психологија еј. Физика,хемија, астрономијата се знаеш најубаво од сите. Па затоа си шеф. Оди почесто на мочање оти и ние сме луѓе да одмориме од тебе. Те скакаме тебе директ на газдите даваме отчет, затоа ти си незадоволен од сите а ние само од тебе.

На mira.mira и steela.honey им се допаѓа ова.
  8. MG3

MG3 Популарен член

Се зачлени на:
    15 август 2016
    Пораки:
    567
    Допаѓања:
    2.737
    За тебе светов го имам измислено . Мислиш дека си најпаметна и токму тоа те прави тоооолку глупа. :D Не знам како не се запрашаш дали можеби проблемот е во тебе наместо во сите околу тебе. Некад боље е да ја затвориш устата него ли само да трескаш глупости. Не можеме да те поднесеме. Не се трпиш. Свака им част на твоите дома.
    Јас за пола саат можам да направам се да биде против тебе, ама уште сум фина и ти траам. Биди среќна и намали со глупостите, не сакаш ич да почнам да се занимавам со тебе . :sun:

На GirlLove и steela.honey им се допаѓа ова.
  9. steela.honey

steela.honey Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2016
    Пораки:
    560
    Допаѓања:
    1.660
    Дека е лигуш,што мисли дека преку газење врз други ке постигне нешто ,меѓутоа он нема наоколу со кого ако решат да го бушат ке падне одма.
    Само на тие над него може да продава магла и да им глуми , и прва прилика да им забие нож во грб за да се искачи повисоко. И џабе ми се мисириш тука, кога мојата професионалност и работна етика може да сонуваш да ја имаш, се гледа од очите ти вири љубомора, мизеријо една.

На GirlLove и MG3 им се допаѓа ова.
  10. Ava.84

Ava.84 Форумски идол

Се зачлени на:
    12 декември 2015
    Пораки:
    4.862
    Допаѓања:
    33.972
    Хаха пак бараш некој колку си само смршен.Еве година како ме отпушти ,а ти нон стоп бараш нов:rofl:.Нема да најдеш будала како мене јадни Томче:!:.

На MG3, steela.honey и Polyincognito им се допаѓа ова.
  11. BrainDamage

BrainDamage Истакнат член

Се зачлени на:
    17 мај 2019
    Пораки:
    189
    Допаѓања:
    198
    Da se izbanja , Oti čeka da zavrne pa da se izbanja klošar ne banjat

На MG3 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. ♡ Cinderella ♡

♡ Cinderella ♡ Истакнат член

Се зачлени на:
    18 февруари 2023
    Пораки:
    532
    Допаѓања:
    2.953
    Фала ти што ми помагаш и имаш разбирање кога најмногу ќе ми треба.Понекогаш не се трпиш,ама фала му на Бога што е периодично.

На CarrieBradshow и Aerodromka им се допаѓа ова.
  13. Aerodromka

Aerodromka Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јануари 2014
    Пораки:
    210
    Допаѓања:
    117
    Go kazav ovoj del.Bez onoj del ponekogas ne se trpis oti navistina ne e taka.

На ♡ Cinderella ♡ му/ѝ се допаѓа ова.
  14. злоба

злоба Популарен член

Се зачлени на:
    21 април 2020
    Пораки:
    1.126
    Допаѓања:
    3.691
    Кога те ставија цел сектор да ракуваш од добро отиде на полошо. Јас прва можност што ќе ја добијам си заминувам, а ти продолжи да ги манипулираш и да си праиш филмови. Џабе лебдиш кога и ти самиот си свесен за некое време некој ќе те згмечи.

15. MG3

MG3 Популарен член

Се зачлени на:
    15 август 2016
    Пораки:
    567
    Допаѓања:
    2.737
    :hai: Папааааа :hai:
    Ти се распадна тимот, сите бегаат од твојата непрофесионалност и безобразлук, а ти уште мислиш дека си во право. :D Бедна си. Колку ми е мило шо се убаво ти плеснавме во лице (а и таму кај шо треба:D) вака за крај. Најголема грешка ти беше што се фати за мене. Уживај сега. Чаооооо :inlove:

На faye, moni.poni, Cutiepie1 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  16. faye

faye Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јануари 2011
    Пораки:
    228
    Допаѓања:
    699
    Греота сте заeднo со Гаргамел. Скапете сами на работа со вашите buttlickers кои останаа.

На Nikolina35, TheFiend и злоба им се допаѓа ова.
  17. lovemme

lovemme Форумски идол

Се зачлени на:
    1 октомври 2013
    Пораки:
    2.977
    Допаѓања:
    81.971
    Обожавам да работам со сите вас.
    Ја обожавам духовитоста која ја имаме сите при работа.
    Знам дека ве изненадив но тоа е мал знак пажња од мене за вас.
    Благодарам и за бонусот (fingers)

18. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.161
    Допаѓања:
    49.386
    ретко добар газда и човек
    Господ здравје да Ви даде и сѐ шо сакате да Ви се исполни

На Cutiepie1 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Aнонимус_

Aнонимус_ Истакнат член

Се зачлени на:
    30 август 2022
    Пораки:
    510
    Допаѓања:
    1.521
    Nemam pretpostaven :lol:
    :muscle:8)

На eliesaab, sino.o.oka и GirlLove им се допаѓа ова.
  20. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.109
    Морее.. ако ти е. Ти само примај ги, они ќе те брукаат и ќе одат без чорапи на работа, а мене лути ми се оти не сум можела да работам баш тој ден оти имам и јас приватен живот. И после пишувајте по четови за кодекс на однесување да се смеат останатите. :rofl:

БЕЗ ЧОРАПИ алал вера, до кое дно дојде. (facepalm)