1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Што би му кажале... На вашиот претпоставен?

Дискусија во 'На работното место' започната од RainBow, 16 ноември 2014.

1. Puellapulchra

Puellapulchra Истакнат член

Се зачлени на:
    23 август 2022
    Пораки:
    3.013
    Допаѓања:
    9.583
    Аууу каква тема, па и мислењата:sweat:

2. Ava.84

Ava.84 Форумски идол

Се зачлени на:
    12 декември 2015
    Пораки:
    4.862
    Допаѓања:
    33.972
    Пред да се вратам во Мк на одмор си размислувам за екс колегите кои не сум ги видела одамна.Дека ми недостигаат некои ,да седнам и да си направам муабет,да се изнасмееме од срце како што правевме кога раб.заедно.Последниот пат ги видов повеќето замисли некои дури 14год не сум ги видела.Онака како што не бев расположена сите се појавија пред мене.
    Се мислам дека и тебе те видов.Беше остарен ,здебелен,замислен.Ти гледаше во мене изгледа се мислеше која беше оваа?Бев црна сега плава нормално не можеш да ме познаеш.
    Сакав да те поздравам ама децата нешто ме повлекоа и не ти реков ништо.
    Искрено беше гад за сите и сите се плашевме од тебе.Еј која мизерија требаше да станеме кога ќе влезеш како некои робови ти бевме(facepalm).Не дај Боже да не ти беше денот,често не ти беше, можеше човек за цигаре отказ да добие:x.Доаѓаше и само кратеше плати на кои на тие што работеа во 3 смени.Гад.
    Ама спрема мене беше супер. Ги сакаше младите и веруваше во нивните идеи.Кај мене доаѓаше и се поздравуваше, зрачеше со позитива и убавина ама пак имав страв од тебе што и денес си го носам:(.

На An4e banance и minne992 им се допаѓа ова.
  3. вера57

вера57 Нов член

Се зачлени на:
    4 април 2024
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    9
    работам во приватна фирма веќе 6 години и сум презадоволна!
    Жива и здрава да-е мојата газдарица каде што е една од ретките газди кои знаат да го ценат трудот и вложувањата на својот вработен,да го наградуваат со плус бонуси и редовно покачување на плата!
    не рекле за џабе:човек со човек бива!
    На неа би и рекла:дека и се восхитувам!

На eliesaab, Badii, L.i.n.a.a и 3 други им се допаѓа ова.
  4. snowwhite.24

snowwhite.24 Истакнат член

Се зачлени на:
    31 декември 2023
    Пораки:
    1.095
    Допаѓања:
    641
    Им кажав се на сите во лице што мислам и занемеа од колега до директор. Особено директорот, пред сите му кажав еден куп работи и не му беше сеедно.
    А на претпоставените кога ќе ми дадеа плус работа ги прашував зошто не им ги даваат задачите на унапредените туку на мене, ако ништо друго бар ги нервирав. Порано им ќутев, ама веќе не.
    И сега би им кажала многу работи, ама веќе не се замарам, изгубив мотив за работа.

На Mumoftwo30 и Cutiepie1 им се допаѓа ова.