Иако мислев дека денот кога ќе си заминам од поранешното работно место ќе им изнакажам се, помислив добро и заклучив дека тие тоа го знаат и нема потреба да трошам повеќе нерви, па им кажав до мене е морам да одморам така да зачудено сите ме погледнаа и неможат да сватат како така јас вечниот бунтовник "конечно падна на (тииит)". Инаку на тоа шефчето ќе го сретнам како и да е на излегување му стои редот
Dosta me omaluvasuvas i me pravis glupava i prosta,nemozam da te podnesam poveke,iskompleksirana edna,tolku me iznervira i navredi so postapkata sto mi doagase da si zaminam vo istiot moment,posle tolku vreme ne me nauci sto osoba sum i so dusa go sekam denot koga ke si odam,nenormalna edna.
Идиот чувар куќа ли ќе ти изгравам или ќе ме чуваш за туршија.Си сркна од медот а на мене не ми пушти ништо па згора на се викаш, правиш драми и скандали. Мирна ми е главата кога не те гледам тебе и твојата валерка миленичка. Сексистички си настроен спрема мене морону еден, срам да ти е.
Ти си Милица со сто лица! Паразит, се потсмеваш и се храниш со туѓа несреќа, злобен идиот, морон, кретен!
Кога ги читам коментарите на темата си размислувам и пробувам да се сетам на некој лош момент да те изругам, ама ете нема. Ни еднаш не си ми повишил тон до сега - секоја ти чест на смиреноста и трпението покрај толку обврски и стресови на работа. И благодарам што секогаш си на наша страна и пред се си праведен за сите.
На рѓавом к*рцу и длаке сметају! Исфрустриран моронкретен! Последната дупка на свирката си, никој не те ферма 2% мене ќе ми глумиш лудило на авторитет.
јас сум предпоставена на работа да не има некој коментар тука за мене коректна сум јас во секој случај