Хаха камо добро утро и кафе за шефот да тргне денот ти понеделнички на име му се обраќаш.... Кога веќе продаваш муда за бубрези за култура, сексипилност, фригидност, нимфоманија, морал, почит, верност, лице, углед и те не знам што уште молимте научи ја козава што цел ден меле и не знае како да јаде, да не мљацка! Џабе костум и вратоврска кога си кретен, кретен си и готово.
Ти си само уште една алка од мојот синџир на предавници! Браво за тебеедно збориш друго ветуваш трето правиш.
Е мори менаџерко, ме кажа веднаш шо видов само колку е саат на мобилен, а ти си истресила дека ја си седам на фејзбук. Епа браво ма, добро сигурно нема да ме пофалиш на газдата, да кажеш нешто лошо треба, од тоа земаш пари.
Врска нема од ништо не се разбираШ, не ми продавај мене муда за бубрези! Копиле едно ако сакав на некој да му го лижам немаше да студирам туку ќе си бев проститука од младоста барем посреќна и со пари ќе си бев!
Зошто ми се мешаш во приватниот живот? Како мислиш че летам од работа ако одам на кафиња со колегите и се означиме на фб? КАј да те пријавам? Каде што како да кажам. Нека те сменат.
Свати дека еден ден ќе ти се врати. Се што ми правиш на мене на правдина ќе те тресне кадешто најмногу боли, карма си е карма ќе плачеш кога тогаш како што плачам јас.