Не се расправај со жена ти, се осечам неудобно на тесниот простор таму помеѓу вас! Не ме форсирај да работам побрзо! Не ми забранувај да седам, да се истргам или потпрам!
Јас мислам дека на шефот што ми е мене еден и единствен (Немаме др во одделот). Да го остави Шублерот од раце оти си мислам дека ќе му зарасни за рацете или во рака го носи или во џеповите, малце да олади и да не е толку напнат како да за тие 8 саати се ќе сработиш. Па мили боже човекот почнува вака: Де што правите, де воа да се сработе, де ордерите пуштиги оти нема да а наредиме ќе ти заврше смената, воа воа воа и воа потпишани се одма занесиги за набавки да ги процесираат. Што правеш сега ај виа делови (во прилог список) побарај ги на наа локација. Сто направи ги процесираа од горе од набавки тие PR ? А деловите под минимум ги проверите, до каде сме со табелите за резервни делови наа табела што ја потполнуете ? Да е жив и здрав мн разбира, мн го бидува, мн е фер, добар е никогаш не се развикал скоро сеокогаш сокче ќе донесе да почести ама мн е напнат. Сака се да е сработено за 7 саати или баре половина, моите двајца колеги можат да побрзаат а јас сум малце поспор а и не можам мн да брзам (од здравствени причини) а и проверувам повејке пати и сум каде каде поспор од нив. Па често грешам, но одма ја преправам грешката и во последно време мн стравувам да не ме сменат на др позиција.
Понекогаш си сосема коректен, понекогаш си тотално неподнослив ама во секој случај не е убаво толку да ме зјапаш во мојот заден предел. Фала.
Исто ама баш , и дека треба да си стое на договорот за платата сам да му текне да ме доплате за прекувремено и да не биде толку давеж (напорен) .....
Budalo edna za site pari sto mi gi skrati za da i gi dades na nepismenata kokoshka da puknesh i po crkvi da gi davas. Me izede. Mislish luda sum i neznam .Znam ama molcam kaj sto ima sila nema pravda. U pekol da gorish za site neprospieni noki i gluposti koi mi gi priredi. Ama i tebe ke ti dojde krajot da si znaes.
Ми недостасува твоето присуство на работното место. Мојот поглед е насочен кон празното столче кое е само твое. Се слушаме и во тек си со нашите работни активности. Знам дека си грижлива мајка колку што си одговорна раководителка. Но, се сомневам дека некој друг би постапил максимално професионално како тебе. Нетрпеливо бројам до враќањето и нашата повторна средба. До тогаш биди спокојна и уживај во мајчинството.