Ако може малце почесто да проверуваш што ти праќам во мејлови, обично се што ме прашуваш веќе е таму..
Само ти летај си бато така високо, летај Ама не заборавај резервниот падобран да си го провериш Зошто за кратко време кога ќе ти го превземам местото, не верувам дека безбедно ќе слеташ онаму каде навистина припаѓаш
Почитуван господине параноја! Никој ништо не ви прави намерно, никој не е љубоморен на вашата позиција и никој воопшто не се замара со вас. Вие сте само еден обичен човек кој по хиреархија е на неколку скалила погоре од мене и јас тоа го почитувам овие 8 саати додека сум на работа, потоа те заборавам и небитен си.
Не заборавај дека си обичен човек, функцијата е менлива така да еден ден и тоа ќе се смени, затоа внимавај дека еден ден повторно ќе бидеш обичен работник, само што ќе немаш другари
Колку си само беден. Лицемерно одвратен. Те почитував пред се како личност а потоа и како шеф, ама ти не заслужуваш човек да те плукне а не па да те почитува. Срамота
Би му кажала дека сакам денес дома да си одам и декс не трпам никој од колегите и дека ми е преку глава од малата плата . Ајде уште месецов ќе молчам после секако заминувам и можеби ќе му кажам
Значи затни се жено божја,не е твоја работа мојот приватен живот и да ми кажуваш со кого да излезам и да размислам и незнам што,ја премина црвената линија претеруваш веќе,па и притисок ми вршиш требало да се мажам па моите дома не ми зборат така,не е твоја работа ЗАТНИ СИ ЈА ГОЛЕМАТА И ЛИГАВА МУЦКА АЛАПАЧО ЕДНА
Ма жено заради твоето мешање во мојата најдлабока интима ќе ја напуштам поср-ната работа,ма преку глава си ми веќе,премногу си дозволуваш,ај гледај си ги твоите деца и не замарај јас како да си го живеам животот,како сакам така ќе живеам ич да не те боли големата уста,па ќе му дава она надеж на одварачов ма јас сум таа што треба да каже а не ти да му даваш надеж за мене,престани жено,престани веќе,премногу си дозволуваш,ај сиктер