Немој така бе, срце е чоекот Ни џип има, ни бмв, нот со пари се расфрла, ниту се дере, ниту ме кара, секоја моја грешка он ја надокнадува...
Како да те ценам кога прв муабет ти беше како не ти чини колешката зошто не го доработувала твојот дел од обврските како ти сакаш и очекуваш? И да не ми прави лице како се восхитуваш на мојата диплома кога и двете добро знаеме дека само глумиш лудило знаејќи дека јас со многу понапорен академски труд од твојот некогаш сум земала дупло ма 3 пати помалку од тебе сега. Ама знаеш што? Сега и јас и ти земаме скоро иста плата, а како? Е така фино лепо кој има амбиција и можности се надоградува и не се задоволува со просечност А ти продолжи си така, можда и за мене ист муабет вртиш со некоја друга колешка, ама нека ти биде како ти чини. Само утре ако почнеш со истите напорни муабети верувај овој пат нема да климам со глава и те приметувам, зошто по неколку дена мир и одмор не намеравам да ме замраш и понатаму со твоите лични драматургии
Ако ме прашаш што мислам ќе ти кажам криво ми е Немој после да кажеш требаше да разговараме и дека секогаш си отворен за разговор.Ми велиш ќе ги добиеш парите во текот на годината, ма за 5 години ќе ги добијам секако законски Криво ми е што не знаеш да ценеш ама колку пари толку музика ќе добиеш.Ќе ти работам како твојата па после мери учинок
Немам време да си ја трошам енергијата за нешто што не вреди,бидејки јас не работам слободно од следниот месец мојата колешка нека го равоти мојот дел.Фала Пријатно