Форумџика на годината

Што би направиле ако дознаете дека дечкото ве изневерил..?

Дискусија во 'Сингл' започната од Candygirl11, 20 јули 2011.

1. Unica

Unica Популарен член

Се зачлени на:
    5 октомври 2010
    Пораки:
    536
    Допаѓања:
    604
    Ништо.
    Нема да правам сцени и да му покажам колку многу ме повредил оти он веќе ме понижил со некоја, нема да му се понижам уште повеќе. Само би му рекла, честитки на новата врска, супер пар сте ;)
    И би останала на тоа, т.е не би му простила бидејќи според мене ако некој еднаш ме изневери, ќе ме изневери пак.

На lola-86 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. dryad

dryad Истакнат член

Се зачлени на:
    7 ноември 2011
    Пораки:
    214
    Допаѓања:
    55
    chop his dick off or maybe chew it off hmmmmm??? :devil: :swear:

3. eva11

eva11 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2011
    Пораки:
    1.851
    Допаѓања:
    758
    KE SE NAPRAVAM NAUDRENA DEMEK NEZNAM I KE MU SE JAVAM DA SE VIDIME KE GO ZEMAM SO MENE UMOJATA KOLA I KEOTIDEME NANEKOE PODALECNO MESTO MISLAM NADVOR OD GRADOT KE SE SOBLECAM DO POLA I KE SE NADEVAM DEKA ON KE SE SOBLECE CEL I KE GO NACEKAM DA ISPADNE DA SE MOCA I KE MU JA DUFNAM SO KOLATA I SO ALISTATA POTOA ALISTATA KE MU GI FRLAM PRED NEGOVATA KUKA SO PORAKA NAPISANA NA EDNO LIVCE NESTO I SMISOL KAKO TI ME FRLI MENE EVE TI GI FRLAM JAS TVOUITE ALISTA I MAVNI MI SE D PRED OCI
    A ON UFFF BAS MI E MILO KAKO KE SI DOJDE DOMA EM PESKI EM PA I GOLOKREC :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil:

4. MSkorpionka

MSkorpionka Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.972
    Допаѓања:
    4.100
    ^
    А ако не му се примоча? Тогаш? :^)

На FortuneTeller.xD, Hipica, Marcey и 4 други им се допаѓа ова.
  5. Masnickaaa

Masnickaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    25 февруари 2011
    Пораки:
    383
    Допаѓања:
    969
    Едно време бев опседнава со темава... Ама ми помина :) Ако се случи тоа, ќе му го скршам тиииииит...се шалам. Не е крај на светот, ќе ги прекинам сите контакти со него, и life goes on :D Колку и да го сакам, колку и да ми е тешко, доколку тој го направи тоа, значи дека не ме почитува, а ако некој не ме почитува не го сакам ни за познаник.

6. no.name6

no.name6 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2012
    Пораки:
    225
    Допаѓања:
    57
    Секогаш сум велела дека преку тоа не би преминала,но зависи од тоа колку време сум со него,зависи од причината заради која го направил тоа и зависи од тоа дали тој стварно ке се покае...можеби би простила

7. bella.honey

bella.honey Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    639
    Допаѓања:
    295
    Пред 2-3 седмици дознав дека ме изневерил на нова година, ден кога се фативме.Вечерта. Решивме да продолжиме, си ветивме дека ново почнува...И сега ќе треба и да се гледаме в сабота ќе одам кај него, пошо за валентин неможевме, малце се потскаравме...

Ме изневерил таа вечер со девојката со која шо имал нешо летото.Таа го залапала. Инаку цела вечер беше со мене.Практично ние не ни бевме во врска бидејќи вечерта кога ме изневери беше вечер кога се фативме..Правилно ли постапив што му простив, а? :?:

8. Butterfly15

Butterfly15 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јуни 2010
    Пораки:
    1.147
    Допаѓања:
    2.620
    Па бидејќи сте биле енос на почетокот на врската, односно не сте ни биле сеуште во врска, не гледам зошто не би му простила. Сега остави да покаже времето дали си постапила правилно или не. :)

На bella.honey му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.049
    Допаѓања:
    81.440
    Ќе го оставам, ма да признавам, тоа би бил преголем удар за мене и не знам стварно колку време би ми било потребно за да се средам и да се помирам со фактот дека мојот дечко се осмелил на таков чекор.
    Не сакам ни да размислувам за простување, макар тоа било и случај каде тој "не бил виновен" - ако не сакал да ме изневери, и мортус пијан да е, нема да го стори тоа.
    Неверството ми е на еден начин показател за тоа колку дечкото ме цени или не.
    Не знам, можеби грешам, а до душа не сум ни многу искусна да зборувам за тоа, ама засега моето мислење е тоа.
    И не ми е јасно, како може некому да му шета га*от по други, кога свесно се нафатил на врска со некоја девојка !? Таквите стварно не можам да ги сфатам. :^)

На MacaLove и MandyLane им се допаѓа ова.
  10. Neytiri

Neytiri Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    1.289
    Допаѓања:
    2.457
    Пред некоја година размислував поинаку и би реагирала побурно, тогаш ако ми се случеше такво нешто.
    Сега не би реагирала бурно, нервозно, повредено. НИКОГАШ не би се спуштила на негово ниво, па да го изневерам, тоа никако, од секогаш сум го презирала ова. Зошто ? Ако не сакам, сигурно нема да си го дадам телото на некој само за да му се одмаздам на друг. Тоа ми е многу ниско. Би останала достоинствена до крај, со крената глава, без никакви расправии, сечење органи и такви лоши филмови, само ладно ставам крај и готово. И знам дека би била среќна што се завршило тоа.
    Како што имам кажано и во друга тема...Неверството за мене е најголемо непочитување на личноста и на се што јас сум вложила во таа врска, тој одлучил да згази. Довербата се губи во истиот миг, почитувањето од негова страна веќе го нема, искреноста исто така, неколку причини кои мене ме асоцираат на љубов. Па, кога нив ги нема нема ни врска. Нема ни чувства. Познавајќи се самата, веднаш би ми оладил.

11. lalala3

lalala3 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 март 2012
    Пораки:
    40
    Допаѓања:
    2
    Доколку мојот дечко недај божее ме изневери :devil: знам дека најмногу ке го боли доколку дознае дека јас сум му направила нешто лошо пред он да го направи тоа,така да ке измислам дека сум била со друг,дека додека сум била со него друг ми се вртел во главата,дека кога мислел дека зборам со другарка ми јас уствари со друг сум зборела.....има да му го скрсам срцето и никогас повисе нема да се осмели да се заљуби затоа што ке се плаши да не го повредат повторно :D

12. senjorita.lombardi

senjorita.lombardi Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2011
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    755
    хмммм, јас сум променлива личност, ни сама неможам да предвидам како ке изреагирам во даден момент. еднаш се случи тоа, во моментот неможев да си верувам на очите што читам, се збунив, пребледев како дух да сум видела, имав чуство на омраза, болка, лутина, тага се во едно цел свет ми се измеша, не знаев кој е тој со мене, зошто така прави, каде сум згрешила милион прашања во главата.. од мојата соба можеше да се слушне само пригушено цимолење, и шмркање на носот оти неможев да престанам да плачам. всушност не го фатив жив, но без да знае тој видов дека се договори со друга да се види наредната ден.. исто е со неверство нели :?: и му се јавив, сакав да глумам силна да не му кажам дека знам и да го фатам утрето но не издржав почнав по телефон како хистерична будала да вриштам и да плачам и се му кажав во 2 секунди мислам.
    така било тогаш, а сега да се деси тоа, мислам дека би била по ладнокрвна, сепак зависи и од тоа што ке видам, или што слушнам, или пак со која, и до кој степен заминала работата. неверставата од секогаш постоеле, и ке постојат, знак на прашање е кој кога ке дознае... што велеа на прељубници :) никој не е сигурен :D

13. faye

faye Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јануари 2011
    Пораки:
    226
    Допаѓања:
    688
    Ништо посебно, би му кажала чао пријатно и ќе плачам =/

14. BrightEye

BrightEye Активен член

Се зачлени на:
    3 март 2012
    Пораки:
    37
    Допаѓања:
    7
    uuu..se naeziv nejkam ni da pomislam mnogu si go sakam no ako doznam nesto vakvo odma mu stavam kraj na vrskata.Ako ednas doznavas deka te izneveruval znaj deka ke doznaes i po vtor pat,tret pat, i taka natamu.

15. Rock-a-Fella

Rock-a-Fella Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2011
    Пораки:
    1.392
    Допаѓања:
    1.383
    Дознав... по некое време, и што ќе правам, ќе го отерам упм без ниеден збор...
    Си одбра тој, сега нека си тера...

16. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
    Како бе читам коментари од типот ке се убијам, |( Зарем немате памет вие? Заради кој? заради некој кој не знаел да цени што има? Пфффф, нема шанси. Секако дека ке биде тешко на почетокот ама ке надвладее омразата и ке биде лесно да се заборави дотичниот. Ако тоа не дај боже се случи, би му рекла чао пријатно, нема да барам ни објаснување ниту ништо, нема да му го пружам задоволството да ме види да плачам пред него, и секогаш ке се водам по тоа дека има илјадници кои се би дале да имат таква како мене, ке си билдам его бе. :)

На lola-86 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. soncenceto.matea

soncenceto.matea Истакнат член

Се зачлени на:
    21 февруари 2012
    Пораки:
    210
    Допаѓања:
    57
    Око за око заб за заб!!!за неверство враќам со иста мерка,а после тоа чао пријатно!

На BrightEye му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Mine-to

Mine-to Истакнат член

Се зачлени на:
    17 октомври 2011
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    4
    Ми се случило и мене тоа.. Ме изневери додека јас бев на прослава.. Не знаев ни самата што да правам и решив да простам.. Од надвор изгледаше се добро, ама во себе умирав, и знаев дека не требаше да простам, но сепак, бидна што бидна.. После 8 месеци од кога простив, раскинавме.. Му реков само :hai: и се заврши. Кога ќе си размислам подобро, среќна сум и вака, и не ми требал таков што си бара друга. |(

На BrightEye му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Addrianna

Addrianna Активен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2012
    Пораки:
    99
    Допаѓања:
    15
    значи вака . со дечко ми одиме една година и летото кога бевме во 7ми месец јас отидов во др држава на гости и бев таму 2 месеци и се скаравме за некои глупости, раскинавме демек јас крива и тој за тоа време излезе со 2 за кои самиот ми кажа ко0га се вратив..јас му простив но сега се каам бидејќи кога зазборуваме за тоа ми вели дека и повторно да ме изневери ќе му простам бидејќи еднаш сум простила..а јас мислам дека ме има изневерено пред некое време пак. што да правам ? како да дознаам ?

20. bella.honey

bella.honey Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    639
    Допаѓања:
    295
    Првото го простив, второто не би... :)
    Откако дознав дека ме изневерил, веднаш и јас му вратив, па 1:1 сме :lol: Ама не советувам на неверство да враќате со неверство, признавам дека можда погрешив но... :x