Форумџика на годината

Што би направиле ако дознаете дека дечкото ве изневерил..?

Дискусија во 'Сингл' започната од Candygirl11, 20 јули 2011.

1. verica81

verica81 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 февруари 2012
    Пораки:
    123
    Допаѓања:
    55
    Ке излажам ако речам дека ке го оставам ама тоа треба да се направи све друго е одлагање на проблемот.

2. bumbi

bumbi Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    494
    Допаѓања:
    262
    Јас да дознаам, го откачувам и сета љубов што сум ја чувствувала ќе се претвори во омраза. Ако сака друга, седни, направи муабет и ќе се разделиме, ама со такви педерски работи зад грб, на крај заслужува да го мрзам!

3. Izaabella

Izaabella Популарен член

Се зачлени на:
    13 декември 2010
    Пораки:
    1.307
    Допаѓања:
    7.325
    Многу имам размислувано на темава, ама додека не почувствувам на своја кожа, не можам со сигурност било што да тврдам.
    Сигурно ќе се налутам и пред се` навредам многу, самото тоа би укажало на онаа граница колку всушност ме почитува тој мене.
    Ќе бидам бесна, гневна, тажна исто претпоставувам, ама дали би простила..
    И да речам сега не, нема шанси - утре може ќе си го погазам зборот. Не сум искусила такво нешто, нити сум приредила на некој таков шок.

Се надевам така и ќе остане.
    Лоши работи се овие.. лоши.

4. bubili61

bubili61 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 декември 2011
    Пораки:
    97
    Допаѓања:
    67
    Јас би му треснала една :muscle: :punch: (ама да можам) ;) .Ќе се лутам ама сепак ќе останеме заедно кога веќе имаме две повозрасни деца.Некогаш пак размислувам дека и би се гордеела ако ме изневери,бидејќи тоа ќе значи дека тој вреди?????? Го посакуваат други а тој е мој ;)

5. bella.honey

bella.honey Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    639
    Допаѓања:
    295
    Ме погоди прашањево.
    Еднаш простив, но ако се случи пак - планирам клоца со копачка.

На Mine-to му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Mecheto1

Mecheto1 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 март 2012
    Пораки:
    155
    Допаѓања:
    52
    До сега не ми се десило такво нешто,али ако ми се деси во никој случај не би простила,па и последен да е на светов.

7. the-dark-angel

the-dark-angel Истакнат член

Се зачлени на:
    11 март 2012
    Пораки:
    229
    Допаѓања:
    38
    па дознав дека ме изневерил..и првин некој 3 месеци бев лута..нејќев да го видам..а горев за него и после некако ми објасни што се десило..па пак не праев муабет..и се смиривме на кратко..ама мене психата ме уби и го шутнав..:|

8. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
    Читајќи низ темава прочитав едно 10-15 постови кажуваат ќе го убијат или на некаков начин уништат човекот

Па ме интересира онака

Спремни сте да одземете туѓ живот?

На Hipica и blueeparadise им се допаѓа ова.
  9. E...V...I...L

E...V...I...L Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2012
    Пораки:
    782
    Допаѓања:
    468
    Зависи со кого би те изневерил.

Отвори си тема во општи дискусии.

10. Karmina1989

Karmina1989 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 март 2012
    Пораки:
    471
    Допаѓања:
    751
    Порано да би ме изневерил веднаш би го оставила но сега мн поинаку размислувам и незнам ако се случи такво несто веројатно би разговарала со него дали тоа било авантурара, ради секс само или имало и чувства дали се случило еднаш или повеќе пати па сега во зависност од неговите одговори би преседула. Ама на мојот став влијае и тоа што имам 8 год врска во која сум срекна и не сакам заради некоја негова едно вечерна слабост да си уништиме се. Затоа добро би размислила
    поздрав

11. MissDior

MissDior Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2011
    Пораки:
    1.206
    Допаѓања:
    10.113
    Јас многу тешко стекнувам доверба во луѓето и доколку ме изневери мислам дека никогаш не би можела да му верувам пак. Покрај повреденото его, навредливоста на чинот, лутината и тагата, мислам дека недовербата е она што би ја направила врската невозможна.

12. unlucky

unlucky Истакнат член

Се зачлени на:
    16 ноември 2010
    Пораки:
    205
    Допаѓања:
    80
    Стварно незнам, и самата незнам со која сила ја отворив темава.. за мене најболната...
    Го сакав премногу го сакав, и за жал неможам да речам дека појќе не го сакам...
    Баш во онај момент ко мислев дека се е совршено, дека фала богу ни тргна, дека не сум била посреќна, самата се уверив во тоа што другите цело време ми го трубеја, за мое добро...
    Пробав да му вратам да се одмаздам, после него имав друг мислев ќе го заборам... НЕ ВРЕДИ!
    И после една година се тресам ко ке го видам, уште плачам на песните наши, но издржав до зборот.. Многу пати после се ме побара, ми пиша, ми се јавуваше и јас си достојав до зборот и му кажав НЕ, СО ТЕБЕ НИКОГАШ ПОЈЌЕ... едноставно ме изгоре, незнаев каде се наоѓав, вечерта кога дознав бев во бунило, не бев свесна.. БОЛИ, и тоа премногу!!!!! затоа ќе ги замолам тие што не поминале низ ова да не кажуваат како лесно ќе му кажат чао лјубави, зошто не дај боже некој да се почустува искористен, излажан ко ќе ептен зацапал :^) :/

На Divinebutterfly му/ѝ се допаѓа ова.
  13. lara-s

lara-s Истакнат член

Се зачлени на:
    6 април 2012
    Пораки:
    53
    Допаѓања:
    11
    Dosega me ima izlazeno za mnogu raboti pogolemi i pomali...
    Sreka(ili nesreka)seuste sme zaedno iako nikogas nema celosno da mu prostam ili potpolno da mu veruvam(sto e mnogu loso vo eden brak)ama mislam da me izneverese odma bi go ostavila iako imam dve deca...
    Ne bi mozela da zamislam da spie so mene koga znam beka bil so druga i me lazel ...
    Cekav da mi go napravi i toa pa da imam krajna pricina da go ostavam ama kolku sto znam me nema iznevereno
    Mislam ne bi mozela da prodolzam so nego posle toa...

14. LGBT

LGBT Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јули 2011
    Пораки:
    231
    Допаѓања:
    108
    Ќе ја прашам да ми ја каже нејзината страна од приказната, а потоа ќе и раскинам.

15. Cakica

Cakica Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2012
    Пораки:
    589
    Допаѓања:
    7.665
    Прво ќе го прашам зошто и со која а после... е а после ќе видиме

16. B.Waldorf

B.Waldorf Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2011
    Пораки:
    96
    Допаѓања:
    33
    лом! :) баш пред некое време другарками дозна дека ја варал тој нејзиниот и сакаше нешто да му раскине и да си продолжи ама јас бев расположена за правење глупости, па ја разубедив некако да му врати на друг начин и тоа после беше циркуз.. :D мислам дека засекогаш ќе го памтам тоа, детето пропадна во земја, како да му беше криво што се родил :rofl: :rofl: :rofl:

17. EVA19

EVA19 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    113
    Допаѓања:
    37
    За почеток добива шамар,после тоа го варам за да дознаае и на крај го откачувам не ми треба таков лузер.
    Ако некој еднаш ме заебе не добива втора шанса истото да ми го направи да бидеме реални еднаш ако го направил 100 % ке го направи и втор пат како бесе она Fool me once, shame on you fool me twice shame on me :)

18. iloveyou29

iloveyou29 Queen of beauty

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    5.860
    Допаѓања:
    32.463
    Iskreno dosega mi se nema sluceno ova, no pod pretpostavka ako mi se sluci nedaj boze... bi bila mnogu luta, se nadevam deka nema da izreagiram burno..i nikogas poveke ne bi mozela da bidam so taa osoba, bidejki ako dovolno me sakala, cenela i pocituvala nemalo da go stori toa , koga so mene imal se..toa e od mene :)

19. 1bunny

1bunny Активен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2012
    Пораки:
    65
    Допаѓања:
    20
    Ако ме изневери значи дека нешто му недостасува во врската со мене, бар јас така го разбирам варањето ... и доколку дојде до тоа, со што ми дава до знаење дека не сум му доволна 'чао пријатно љубов' слоободно продолжи напред и барај што ти фали .. а мене заборави ме за секогаш ;)
    Покрај себе сакам човек што ќе ме сака искрено и почитува пред се !

20. SEKSI.BARBI

SEKSI.BARBI Истакнат член

Се зачлени на:
    17 ноември 2011
    Пораки:
    152
    Допаѓања:
    43
    :!: ахамммм би простила се само не неверство не знам сто би направила да ми се случи то? најверојатно би го убилаааа! 1 дечко ме изневери бев 16 год па го откачив но јас си знам дека до ден денес не можам да ја преболам таа случка...тој што те сака и почитува никогаш нема да те изневери,сега имам доооолга врска иако не сум баш нај залјубена знам дека ме сака ме цени и дека не би ме изневерил инаку не би била со него нооо добрите се редок примерок затоа и не барам да бидам со некој за кого ке почувствувам пеперутки во стомах не сакам пак да бидам повредена... :u: