Што би направиле ако дознаете дека дечкото ве изневерил..?

Discussion in 'Сингл' started by Candygirl11, Jul 20, 2011.

1. Leika

Leika Истакнат член

Е што може ... ке раскинеш и многу полесно ке надминеш отколку да ти раскине без причина или едноставно да го снема ... ако си поголем егоист ке ти биде мака дека си испадналa мајмун ако не ке си дигнеш глава и ке си продолжиш напред со некој без фелер ;)

2. IviA

IviA Истакнат член

Ми се нема случено до сега , а ако не дај боже се случи шамар нема да биде доволен .. никогаш не би опростила неверство ... НИКОГАШ .. а ако видам со свои очи се прашувам што тогаш можам да направам во моментот :!: :!:

3. JustBeYou

JustBeYou Истакнат член

Би му раскинала ... Безразлика колку го сакам :)

4. Moni4ka19

Moni4ka19 Активен член

Незнам, да е многу пијан и сл. можеби би му простила за една вечер, а ако оди трезен за една вечер или пак има врска со друга недај боже, ниикогаш не би му простила и ке му раскинам, но нема да му се одмаздувам и да правам глупости, нема да е вреден за тоа... :)

5. elena.mak

elena.mak Популарен член

БРАВО! :clap:

со тоа ќе му покажеш како треба, и ќе си бидете квит, и сите среќни и задоволни... :tmi:

6. Femina...1

Femina...1 Истакнат член

Ќе проложам со крената глава, без солзи и секирање, и ќе го избришам од мојот живот.. :rock: Оној кој еднаш изневерил ќе изневери и вторпат БЕЗ РАЗЛИКА КОЈА Е ПРИЧИНАТА.. Може дури да почнам да флертувам со други машки во негова близина или пак и јас да отидам со некој друг (моментално знам со кого би отишла а исто и тоа, ама зависи од тоа колку ќе ме повреди :devil: ) ;) :?:

7. girl.23

girl.23 Истакнат член

А, ако се опијани пак друга вечер? И пак и пак???? :o

Лично јас, не знам што би направила. Можам овде до утре да претпоставувам, но ако би дошол тој момент, навистина не знам како ќе изреагирам.
    Повеќето ние кажуваме што би направиле `ако би било`, но во тој момент делуваме многу спротивно од тоа што сме го кажале. :^)

8. eva11

eva11 Популарен член

што би направила?
    иако сум во брак ми направила исто што и он па ако му се свига друг к*р да видам нека продолжи пак :D :D :D :D :D :D

9. malechkata

malechkata Истакнат член

Си знае тој веќе каква сум, се лутам за секакви ситници. А, ако ми направи такво нешто за мене повеќе нема да постои, едноставно gone!, а ние сме во таква околина што ќе го среќавам секој ден.
    Ќе поминувам со високо крената глава покрај него и ќе се правам дека не постои, а тој ќе ползи!
    Си го знае ова. :)

Edit: Ако на еден човек не му е доволна една личност, значи него нешто му фали! За мене тоа не е нормално! Најверојатно таквите имаат ужасна потреба да си го нахранат егото, па затоа изневеруват, бидејќи немаат со што друго да се издигнат (пример: успех на професионално поле, успех на факултет, убави односи со домашните, не се задоволни од надворешен изглед и сл.).

10. stefi556

stefi556 Истакнат член

Јас би му удрила еден бокс у фаца и би му раскинала. :lol:

11. kikicat

kikicat Истакнат член

Би му раскинала по итна постапка. Не би дозволила да ме прави на будала. Ако јас сум верна и доволен ми е само тој тогаш и тој има да се задоволи само со мене. Не би му простила. Никако ни би можела да го погледнам на истиот начин како претходно. Секогаш би се јавувал сомнеж.

12. AlanisM

AlanisM Истакнат член

Го викам на кафе, му ставам ланата и ај у фидерсен

13. anichka94

anichka94 Популарен член

Прво би се изнаплачила јако...
    и после ЧАО ПРИЈАТНО
    уште еднаш во очи гледање НЕ !
    алп ме озневерил еднаш ке има и втор пат :)

14. MalataNena

MalataNena Истакнат член

Шо би рекла другарка ми...земаш чадор му го ставаш у гз и го отвараш! :D :lol: :rofl: :rock:

femina90 likes this.
  15. kate-the-great

kate-the-great Популарен член

Ќе направам да зажали па ќе му се скарам !

16. leilla

leilla Истакнат член

Ма не правам да зажали, тој и без тоа ќе зажали што ме изгубил. Само онака ладно ’’чао„ , менувам број и не сакам никогаш повеќе да го слушнам или да го познавам воопшто. Зар да се карам да се спуштам на негово ниво?? Не бе брате, поштено дојдов, поштено ќе си заминам како дама со главата горе.. :)

Divinebutterfly and LolyPoP191 like this.
  17. doll.a

doll.a Популарен член

Ќе му набутам лута пиперка во гз !
    Дефинитвно ќе раскинеме и ќе направам да зажали за она што го направил и фино и лепо ќе си отидам од неговиот живот и нека си биде среќен со други и нека си сфати самиот дали вредело тоа што го направил и што прокоцкал се што имаше

18. ilipili

ilipili Популарен член

Прво би му изнакажала се што мислам,дека не сум му била доволна јас,па и мојата љубов,дека не сум направила доволно чим ме изневерил,а потоа би му раскинала.Ни под разно не би му опростила,од проста причина и да му простам тоа секогаш ќе е меѓу нас бидејќи не се заборава изневерувањето,болката од него и секогаш ќе биди таа слика пред мене.

19. Bel-Golub

Bel-Golub Истакнат член

би направила да жали целиот негов проклет живот па нека си оди упм..

20. MotherMonsterI

MotherMonsterI Истакнат член

Fatal error !! beeepp !! DELETE ! :lol: