Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Што би направиле ако дознаете дека дечкото ве изневерил..?

Дискусија во 'Сингл' започната од Candygirl11, 20 јули 2011.

1. LiLPixiEe

LiLPixiEe Активен член

Се зачлени на:
    24 ноември 2013
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    4
    Treba da razmisluvame po zrelo na ovaa tema,jas bi mu prostila no sako ako e nekoj sto mi znaci,sekoj zalsuzuva 2 ra sansa,sekako ke izgubam doverba no ako se potrudi da ja vrati vo red,ako ne cao prijatno,ili pak ako mu se povtori greskata cao prijatno ne vredelo:) :D

На srcence1607 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Anabelle.Amorette

Anabelle.Amorette Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2013
    Пораки:
    3.077
    Допаѓања:
    44.185
    Би му ѕвекнала 5-16 шамари и боксови во таа усраната фаца,една меѓуножна,косата на таа врчвата ќе и ја откорнам,но најмногу ќотек ќе си добие тој лајнарот што копал очи по други женски,како јас не сум му била доволна...ете,ова би го направила јас...

3. poenta

poenta Форумски идол

Се зачлени на:
    29 ноември 2013
    Пораки:
    5.026
    Допаѓања:
    36.090
    Најпрво,би разговарала која е причината што го направил тоа.Сакам да знам.А потоа секој на своја страна.Неверство не можам да простам.Со партнерот сме разговарале на тема неверство и тој го знае моето мислење.

4. Veki4kaa

Veki4kaa Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2012
    Пораки:
    5.441
    Допаѓања:
    18.201
    http://hitportal.com.mk/Zabava-detail/b ... che-video/
    Еве како :D не шала на страна, јас бидејќи ми е прв дечко и многу го сакам, и еве скоро 5 години сме заедно, ако недај боже направи такво нешто, одма би му раскинала и покрај тоа што ужасно ќе ме боли, тој самиот после тоа знам и сигурна сум дека ќе се покае, ама никогаш нема да му простам!

На EMoonlight му/ѝ се допаѓа ова.
  5. DigY

DigY Популарен член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    3.479
    Допаѓања:
    6.483
    Претходно...кога бев помала може ке корнев коси у стилу-зоштооооо? ке плачев ке чукав глава.
    Сега? Сега око не ми трепнува. Ако тој не може да си ги контролира своите сексуални нагони кон останатите од женскиот пол онда не ми е ни потребен до мене.

На eticka му/ѝ се допаѓа ова.
  6. eticka

eticka Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јуни 2012
    Пораки:
    117
    Допаѓања:
    85
    Неверството според мене, покрај горенаведеното значи и дека не ја почитува мојата верност,љубов, добрина. НЕВЕРСТВОТО Е НЕФЕР ИГРА.

На DigY му/ѝ се допаѓа ова.
  7. jovana03

jovana03 Популарен член

Се зачлени на:
    10 ноември 2013
    Пораки:
    1.778
    Допаѓања:
    6.710
    Ми се има десено да ме изневерат, не е сеедно, редам точка и не ја тргам веќе.

8. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.645
    Допаѓања:
    9.181
    A што би направиле ако по извесно време дознаете дека ве изневерувал,а веќе не сте заедно :wasntme:

9. jovana03

jovana03 Популарен член

Се зачлени на:
    10 ноември 2013
    Пораки:
    1.778
    Допаѓања:
    6.710
    ^^ Ништо не би направила.. :?:

10. swrcii

swrcii Нов член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    723
    Допаѓања:
    272
    ^ Мажите немаат посбна причина зошто изневеруваат.. Ако им се укаже прилика.

11. Feminkabezshminka

Feminkabezshminka Активен член

Се зачлени на:
    25 декември 2013
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    4
    Ne sekogash neverstvoto znaci deka nesto mu falelo. Shto bi napravila? Nema da go prashuvam za pricinata zoshto go napravil toa tuku bi mu ukazala deka koga vekje vlegol u vrska treba da znae kako da si go drzi v gakji i sekako deka ke ke si zaminam...Ima razlika od covek do covek pa i od neverstvo do neverstvo. Nekogash vredi da se rizikuva i da se dade vtora shansa no ako ne si licnost koja posle toa celo vreme ke se navrakja na taa tema. Ako si "zlopamtilo" - pusti nek zivot ide dalje.

На srcence1607 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. miss.bitch

miss.bitch Активен член

Се зачлени на:
    24 декември 2013
    Пораки:
    37
    Допаѓања:
    18
    Не треба ни да се размислува на таква тема.Коа веќе типот се решил на озбилна врска,требало да знае дека со неа паралелно доаѓаат и низа обврски и правила и секако ОДГОВОРНОСТ КОН ДРУГА ЛИЧНОСТ.Ако се колнеш на вечна љубов,побарај го она што ти треба у личноста со која си тргнал ! Мислам после неверство,ако ПРОДОЛЖИТЕ И ПОНАТАМУ СО ТИПОТ,најбоље да се проверите :\ Не сакам никој да навредам ама апсурдно е ! Ако е сериозна врска,и вистинска љубов СРАМОТА Е !!!!!

13. Savana93

Savana93 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2013
    Пораки:
    162
    Допаѓања:
    159
    Ами ништо ќе му го простам тоа што јас сум седела дома гледајќи ги неговите слики и надевајќи се на среќната иднина што ми ја ветил, тој дури е надвор страствено се бакнува со друга и happy end. Ма ајде таму ако не го запалам со бензин за изгубеното време со него,јас да му опростам а животот е неопростлив?! нема да го видам никогаш повеќе. За неверство нема објаснување, само болка....не заради него заради самата себе што не сум била доволно зрела да видам со каков тип си фаќам работа. Но that what won't kill me can only make me stranger! Во позитивна смисла, помалку доверба, и повеќе отворени очи..а тој сам ќе си свати како оди натака...

На mime87, Isabel и Veki4kaa им се допаѓа ова.
  14. Isabel

Isabel Популарен член

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    1.606
    Допаѓања:
    2.452
    Искрено незнам што би направила во таков момент, бидејќи болката ќе биде голема и незнам како би изреагирала, но едно е сигурно - никогаш не би му простила.

15. love-cat19

love-cat19 Активен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2014
    Пораки:
    61
    Допаѓања:
    31
    Зависи до тебе.Ако можеш да поминеш преку се тоа благо тебе,ако не можеш ке бидеш разочарана некое време после се на свое место.Јас лично не простувам изневерување. Ако си горда премногу со лесно ке го преболиш верувај. :)

16. eticka

eticka Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јуни 2012
    Пораки:
    117
    Допаѓања:
    85
    Ако можам јас да бидам целосно верна на некого што го сакам и покрај можеби искушенија на кои во животот се среќавам, е тогаш може и партнерот да ми биде верен. АКО НЕ Е,, ЗНАЧИ НЕ Е ЗА МЕНЕ И ОД ТОЈ МОМЕНТ Е КРАЈ И ТОЈ НЕ МЕ ЗАСЛУЖУВА МЕНЕ ,,, МОЈАТА ВЕРНОСТ, ДОБРИНА И ШТО Е НАЈВАЖНО НЕ МЕ ПОЧИТУВА. НЕ ОПРАВДУВАМ МОМЕНТАЛЛНИ СЛАБОСТИ. Ова е мој стави не мислам да го менувам. Многумина настрадале не само психички од неверството, туку и со разни болести кои се пренесуваат,, а кои може да бидат фатални.ПОЗДРАВ !

На love-cat19 и hermosa им се допаѓа ова.
  17. Valerin

Valerin Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.717
    Допаѓања:
    5.279
    Можеби ако биде искрен со мене. Па, потоа јас ќе одлучам дали вреди да одиме понатаму.

18. Bennet

Bennet Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јануари 2014
    Пораки:
    78
    Допаѓања:
    55
    Никогаш не би простила неверство, па макар и на колена да ме моли. Мека сум и сигурно би ми се плачело, но не би вредело да трошам солзи. А после се, ќе се потрудам да зажали за тоа ме изневерил, да посака да ме има пак назад, но никогаш да не ме добие повторно. :) па нека пукне

На Elena69221, eticka и SimonaTino им се допаѓа ова.
  19. eticka

eticka Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јуни 2012
    Пораки:
    117
    Допаѓања:
    85
    Па и самиот збор неверство кажува дека тоа е особа на која не можеш да и веруваш. Што повеќе да кажам?

На hermosa му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Schmetterling4

Schmetterling4 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2013
    Пораки:
    108
    Допаѓања:
    51
    Не сум се нашла во ваква сиутуација, но ако би дошло до такво нешто мислам дека неколку дена нема ни да му се јавувам ниту да му кревам на телефон.Би си дала неколку дена време да размислам убаво што всушност се случило и потоа би го викнала да се видиме да разговараме и тоа би било крај.Не би простила никогаш неверство.После тоа нема да имам доверба во него, а мислам дека не би можела да живеам секоја минута да се прашувам а сега што прави, што ако пак ме изневери итн.Тоа би било уште поголемо измачување за мене.
    А доколку се работи за многу кратка врска не би ни размислувала ни една минута раскинувам одма.

На Elena69221 му/ѝ се допаѓа ова.