Што би направиле ако дознаете дека дечкото ве изневерил..?

Дискусија во 'Сингл' започната од Candygirl11, 20 јули 2011.

1. loly89

loly89 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јуни 2011
    Пораки:
    206
    Допаѓања:
    74
    На оваа тема мн често сме разговарале со другарките и сите опинаат на почетокот као крај ќе биди, ќе се одмаздам, ќе се скарам итн ....ии таа што беше изневерена и што најмногу што ги кажуваше овие работи ниту едно не го направи. некогаш не е така како што планираш и сакаш. Искрено јас не знам што би направила :| (ако се работи за подолга врска)

2. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Ме изневери, простив. Кога се случи тоа само некои 3-4 месеци бевме заедно и се случи со моја другарка... не би да проширувам сега, ама двајцата си го добија дента кога дознав.
    Долго време се трудеше да ја врати довербата, и долг период се бореше со мојата недоверба, многу претрпе, ама ете му се исплатеше се, простено е и скоро заборавено. Само мал немил спомен.

И не е толку лесно како што викате, клоцата во газ. Ахам да, вака на слепо лесно е да се каже. Кога нешто ќе доживееш работата се менува.

А кога би ме изварал сега ... искрено не знам што би направила, не ни сакам да размислувам, ама да простам пак би ми било ужасно тешко. Секој заслужува втора шанса ... ама трета е знак прашалник.
    Сепак се надевам нема пак да доживеам нешто такво. :)

На Dgirlll му/ѝ се допаѓа ова.
  3. JenniferLove

JenniferLove Истакнат член

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    184
    Допаѓања:
    71
    неверство никогаш не би простила. ако ме изневери едноставно ќе ставам крај на врската, но нема да паѓам толку ниско да му се одмаздувам(исто да му вратам).

4. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.847
    Преку се можам да поминам, ама неверство никогаш не би простила. Според мене, за таа работа не заслужува втора шанса и одма би раскинала. Не дозволувам да ме прегази негој на кој што сум му верувала, сум била со него кога му било најтешко, секогаш можел за се да смета на мене и како добар слушател и како советник, сме поминале толку време заедно и на крај да ми го направи тоа...нема шанси да му опростам. Каде е самопочитта тука? Не ги разбирам тие што викаат е добро де може онака сакал да се издува едноставно, или монотоно му било :?: Тоа може да го направи само незрел човек.

5. in.love.girl

in.love.girl Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јуни 2011
    Пораки:
    25
    Допаѓања:
    12
    Девојки никогаш не велети НИКОГАШ бидејќи баШ тоа се случува... за жал :worried: Го велам тоа од икуство бидејќи велев да ми изневери дечко ми па да му простам?? :swear: -нема шанси, но простив. :@
    Како дознав? -тој самиот ми кажа :envy: збеснав ми идеше да го убијам, да го удрам, да го клоцам, да раскинам......... но не сторив ништо само добив ШОК а + и тоа со која ме изневерил и + тоа дека и јас сум била на ,,местото на злосторството" :@ Ме изневерил на нова година а бевме заедно :envy: и со една од моите ,,другарки" катастрофа ..... ми кажа за сето тоа псоле 5 месеци.........5 месеци правел будала од мене :@ .... ми идеше јас да се убијам :sweat: :headbang: и откако му простив идевме уште 5 месеци ....и раскинавме пред нова година ЗОШТО? - овој пат типот па не сакаше да славиме заедно , полудев и ај УПМ...... и сега сум сама но среќна :)

6. SieIstDieSonne

SieIstDieSonne Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јуни 2011
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    72
    му прости?? wow :headbang: па и беше со него уште 5 месеци потоа? never say never >> да, дека се може да се случи па и да ме изневери, ама никогаш нема да му простам :fubar:

7. in.love.girl

in.love.girl Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јуни 2011
    Пораки:
    25
    Допаѓања:
    12
    и јас велев така но ете се случи :puke: очигледно дека мн сум го сакала .....но сега знам дека не ме заслужувал ни малце КРЕТЕН Која будала сум била .... :@

8. MissAnn

MissAnn Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    383
    Допаѓања:
    278
    Ништо.
    Ништо нема да направам и ништо понатаму нема да биде исто. Нема да сакам да бидам повеќе со него, ќе ми стане одвратен и ќе почнам да го мразам и обвинувам за се. Цела слика што сум ја имала за него ќе се скрши, нема зошто да се составува потоа. Нема поента понатака да се продолжи.
    Нема таков изговор или причина за изневерување кој би ме натерал да простам.
    Крај.

9. Hopeful

Hopeful Популарен член

Се зачлени на:
    15 јуни 2010
    Пораки:
    997
    Допаѓања:
    1.468
    Не дај Боже да се случи тоа, но доколку би се случило би му раскинала. Ако ме изневерил значи јас не му сум била доволна, не ме сакал доволно за да може да одолее на искушението или не ме сакал воопшто, не мислел само на мене, не ме гледал само мене, не му била важна врската, а ниту јас, не ме почитувал. Сигурно би било тешко да се оди понатаму, се би се рушило, довербата би ја снемало, се би било мачење, затоа би раскинала. Би ми било тешко некое време додека да помине и да преболам, но подобро да се мачам некое време отколку да продолжам со него и да се измачувам цело време.

10. vendiii

vendiii Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    2.465
    Уфф не знам најлесно е да кажеш ЧАО , и најверојатно тоа и би го сторила ...
    Ми се случи тоа ( иако никогаш сега веќе бифш не призна) , и искрено не ме болеше фактот што бил со друга , љубомора итн .... Туку ПРЕДАВСТВОТО тоа што играл игра , тоа што ме правел будала преку тоа не ќе можам да поминам :x . Тоа што јас сум била фер и сум била верна за да некој така ми направи ...
    Вo мојов случај не го сакав не го љубев , тоа го сфатив со тек на време ...

Но во поинакви околности решив НИКОГАШ да не велам НИКОГАШ !!! Би го изварала и јас и би му кажала на крај на врска , или кога најмалку ќе очекува ... Ова сигурно би било ... Дел од моја одмазда . Секој друг чин ми е некако типично женски , очаен , изсфрстриран потег кој укажува на скршено срце и повредена гордост .

Што и да правите правете со стил ! И ако смислите нешто нека биде и сочно и моќно :!: За да му остане за спомен и дуго сечање . ;) :wasntme:

11. Butterfly-itgirl4s

Butterfly-itgirl4s Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    414
    Допаѓања:
    285
    Зависи на кој начин ке дознаам,ако ми казе друг ке се правам неудрена и ке го ставам под лупа ке го тестирам да видам колку далеку ке оди со лагите,ако пак тој ми признае ке го пустам да верува дека сум простила ама секој ден ке му го загорчувам зивотот сее додека не се почувствувам одмаздена но нема да го изневерам јас и третиот најлос случај да го фатам на дело нема да го убијам сам ке посака да си го одземе зивотот :emo:
    Во сите три ситуации исходот е повеке од јасен.благодарам на вниманието 8)

На marrs и Saxobeat им се допаѓа ова.
  12. MoreNa-22

MoreNa-22 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јуни 2011
    Пораки:
    386
    Допаѓања:
    76
    не знам не сум била досега изневерена барем се сум разбрала ама најверојатно би се скарала па ако треба и да умирам по него

13. verica94

verica94 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јули 2011
    Пораки:
    298
    Допаѓања:
    28
    ke go otkacham i nikat vishe nema da go poglednam..
    a taa so koja me varal kje ja zgazam sigurno :)

14. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.732
    Јас не оправдувам и не би простила неверство. Во никој случај. Мислам дека после тоа веќе ништо во врската не е исто.
    Што би направила? Би му кажала се во лице и би му раскинала. Нема потреба од глумење и преправање.

15. najubava2010

najubava2010 Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    1.619
    Допаѓања:
    4.653
    Ќе го тепам додека не се покае, и не ми признае се!

После ќе го пуштам, ќе го бакнам во чело и ќе му мавнам едно две-три-четири клоци за што подалеку од мене да одлета ;) .

Проверена метода, еднаш вака напрај му и после нема веќе да му текне да те изневери ;)

16. MarchelineAmaru

MarchelineAmaru Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    2.261
    Допаѓања:
    1.347
    Ќе му ја пресечам машкоста со тУп жилет ,да се мачи ,и после ќе му ја начукам в уста ,да џвакне малку :lol:
    И секако дека ќе му се скарам ,за к**ов ми е дечко кој не ме почитува и патем е без ОрГаН :lol:

I mean it :devil:

17. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.950
    истото и јас се согласувам потполно
    значи и во тој момент не се сомневам во себе дека би била вистинска дама и смирено иронично ќе му плеснам све во лице а раскинвањето е неизбежно и да сакам не би можела да бидам со таков човек до мене што ќе ми е кога ме изневерил и не ме почитува подобро во лице да ми каже дека повеќе не чуствува ништо за мене отколку да се чуствувам изневерена и предадена
    нема никаков изговор за изневерување или оправдување во истиот момент ќе биди крај колку и да ме боли... :rock:

18. green.eyes

green.eyes Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    2.886
    Допаѓања:
    31.524
    Не сакам да знам што би направила ако дечкото ме изневери. Претпоставувам, он уште помалку би сакал да знае што би му направила. Во секој случај многу лошо би реагирала, само тоа знам :D .
    Не ми се верува дека би можела да останам со него после таков настан. Едноставно, довербата се губи во истиот момент, и ништо не е исто.

19. Gunshine

Gunshine Истакнат член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    817
    Допаѓања:
    667
    Ќе следи долго испрашување, разгледување на околностите под кои се случило, зошто го направил тоа, ќе пробам да се ставам на негово место, да видам како би било... ќе го ставам на дистанца подолго време, ако сеуште го осеќам истото што и претходно сум го осеќала, ќе поминам преку тоа.

20. girl.23

girl.23 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2011
    Пораки:
    2.129
    Допаѓања:
    1.800
    би му раскинала во истиот момент.