Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Што би направиле ако дознаете дека дечкото ве изневерил..?

Дискусија во 'Сингл' започната од Candygirl11, 20 јули 2011.

1. Valerin

Valerin Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.717
    Допаѓања:
    5.279
    Другарка презема екстремна постапка по ова прашање.
    Откако го дозна името на девојката со која ја изневерува, отиде, почна да флертува со типката за на крајот да ја легне и му ја земе. На крај јадниов остана без ништо. :)

Не дека треба oд инат да се полезбејчувате, туку веќе кога сме кај креативни неверства си реков да споделам еден интересен расплет.

На Victorian, ToksycznaReakcja, blackwave и 7 други им се допаѓа ова.
  2. Magnolija

Magnolija Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    1.674
    Допаѓања:
    7.652
    Да бе, ќе го убивате, ќе го плукате, ќе го каменуваете... како па некој е создаден баш да не ве повреди вас. Или е кретен или сами сте си криви. Не сте центар на светот, како да ви објаснам.

На vitamina, ilijana27, Sanjichka007 и 2 други им се допаѓа ова.
  3. Tove Lo

Tove Lo Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2015
    Пораки:
    126
    Допаѓања:
    419
    Te podrzuvam i jas go delam istoto mislenje so tebe :))

4. girl.09

girl.09 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 декември 2013
    Пораки:
    181
    Допаѓања:
    54
    Прво ќе го прашам дали е точно, за да не испадне не ми ни праша ми раскина и ми лупне некој доказ и да си каснам од газот тогаш, затоа што сигурно нема да ми се врати, уште ако го нападнам, ептен треба да е папучар :D:rofl: џст џоукинг:lol:

На sugarlips му/ѝ се допаѓа ова.
  5. stela22

stela22 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јули 2015
    Пораки:
    65
    Допаѓања:
    23
    begam od temava no da ve prasam za mislenje..imam 16 god ii se uste nemam i decko ni se imam "smuvano" a site moii drugarki veke smenile po dva-trojca:|

6. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    6.108
    Допаѓања:
    75.390
    Живеј го животот како што сакаш, не се замарај со други. Не се сите исти.
    Некои сакаат да сменат повеќе, некои не...две сестри не се исти и имаат сосема различни мислења, а не пак другарки. Ете твоите другарки така сакаат и така нека прават, а ти не се замарај и терај ко што сакаш...пошто ништо не е ни чудно, ни смешно.
    Кога ќе сакаш, кога ќе ти се пружи прилика тогаш ќе си фатиш дечко. Не се преоптеретувај со глупости.

Инаку стрикно за темата мој став е дека не би простила неверство. Ќе му дадам шанса да ми каже, да се изјасни ако сака ама нема шасни да му простам, зашто секој е свесен и секој може да се контролира.
    Ако изневерил еднаш, ќе изневери пак...а ако доволно ме сака тогаш нема тој самиот да си дозволи да ме изневери.

На cresa-jagoda му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Kristen13

Kristen13 Активен член

Се зачлени на:
    29 август 2015
    Пораки:
    52
    Допаѓања:
    16
    Ќе го откачам нека си оди со таа веќе аман!

8. bombona23

bombona23 Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2014
    Пораки:
    313
    Допаѓања:
    1.817
    Значи одма му раскинувам!

9. mermaid123

mermaid123 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 август 2015
    Пораки:
    30
    Допаѓања:
    18
    Eве ќе ви се придружам на темава, по 1 годишна врска дечкото ме изневери и ми призна, секако дека раскинавме но во овие денови не знам што е правилно дали да останам во контакт со него како двајца кои се познаваат и немаат ништо или да се оддалечам на секој можен начин..:^)

10. anakonda88

anakonda88 Популарен член

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    2.598
    Допаѓања:
    4.506
    ако останеш во контакт ке ти се појави желба да бидеш со него , и малку он ке ти каже дека се кае и ке му опростиш и ке продолжиш со него , доколку не го сакаш тоа прекини секаква комуникација ! Јас ке кажам само едно кој не простува не добива ништо , ниту сум била изневерена ниту оставена но доколку некој севистински се кае би му опростила . Луѓе сме грешиме :)

11. mermaid123

mermaid123 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 август 2015
    Пораки:
    30
    Допаѓања:
    18
    Може ќе му простам како човек дека згрешил, ама самата на себе не можам да си дозволам во никој случај да бидам пак со него после се. Барем сега на здрав разум додека не сум дошла во таква ситуација,така размислувам. Сепак мислам дека ќе останеме како двајца кои само се познаваат, тој сака да се забавува со други да живее таков живот ама не сака да се оддалечи и целосно да ме изгуби мене. Другарчиња:D

На okcenzi му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Askopje

Askopje Истакнат член

Се зачлени на:
    20 октомври 2014
    Пораки:
    256
    Допаѓања:
    547
    Прекинувам контакт одма!
    Once a cheater always a cheater!

13. vitamina

vitamina Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    8.971
    Допаѓања:
    219.543
    Не вреди да си ги валкате рацете со човек што нема самодоверба и карактер, што културата за него е само придавка без никакво значење.

На Victorian, ToksycznaReakcja и sugarlips им се допаѓа ова.
  14. iloveyou29

iloveyou29 Queen of beauty

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    5.857
    Допаѓања:
    32.456
    Па досега ме немаат изневерено...поточно не сум дознала може и ме изневериле :) а ако дознаам за такво нешто би прекинала секаков контакт со таа личност. Не е достоен за мене и не ме почитува.

На mula, Rose96, sugarlips и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  15. sugarlips

sugarlips Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јуни 2014
    Пораки:
    672
    Допаѓања:
    761
    Би го задавила копилето -.- Ама како што има напишано @vitamina не сакам да си ги валкам рацете со некој кој нема самодоверба и карактер....Инаку и со таа што ме изневерил би ја задавила.Маж,дечко,било што не сакам некој да ме прави будала -.- Не се двоумеам,веднаш му раскинувам,мислам добро штом бил со друга многу ќе му биде гајле,јас не би опростила изневерување -.-

На ToksycznaReakcja, Ицолгудбејбе и mila1111 им се допаѓа ова.
  16. marija1907

marija1907 Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2013
    Пораки:
    875
    Допаѓања:
    2.857
    би го прашала зошто?
    само тоа да ми каже и готово.... крај ставам.
    а можда би се преправала дека не знам ( ако друг ми каже) и би го изневерила јас (може помалку ќе ме боли така)

17. Marick14

Marick14 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2013
    Пораки:
    3.679
    Допаѓања:
    2.932
    Леле зошто мора одма копиле, давење и тн. Може и не е тој крив. Можеби треба таа другата да ја задавиш. Прво дознај што е работата, како дошло до таа ситуација, ако е тој виновен, тогаш прави му што сакаш. Ако толку си нервозна, одмазди му се на друг начин, а не со пцуење, тепање и давење.

Може таа му се пуштала прва и му вршела притисок. Видела некоја корист од него, пари дека има на пример , или нешто друго и му скокнала во скут.

На sugarlips му/ѝ се допаѓа ова.
  18. EdnaDevojka21

EdnaDevojka21 Истакнат член

Се зачлени на:
    31 мај 2016
    Пораки:
    188
    Допаѓања:
    895
    Досега 2 пати ме имаат изневерено.На првиот му простив и после неколку дена му раскинав за тоа што неможев да живеам со таа помисла.На вториот му го вратив истото бевме на излегување и двајцата во ист кафич дознал уште истата вечер дека сум го направила тоа најверојатно некој ме видел а и не ме интересира што како само после тоа на ФБ му пратив линк од девојката со која ме изневерил неколку пати и толку крај на приказната :D

На SummerGirl, SnowQueen17, ToksycznaReakcja и 2 други им се допаѓа ова.
  19. anakonda88

anakonda88 Популарен член

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    2.598
    Допаѓања:
    4.506
    биг лајк :D

На EdnaDevojka21 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. ToksycznaReakcja

ToksycznaReakcja Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2016
    Пораки:
    510
    Допаѓања:
    1.984
    Ќе си кажеме фино - лепо, едно чао - пријатно!
    Чисто од култура.
    Нема што да се комплицира и простува, ако простиш ќе те јаде и доверба после тоа многу тешко да не кажам ич.

На EdnaDevojka21, Victorian и Marick14 им се допаѓа ова.