Прво би му раскинала колку и да ми е тешко. Второ, ќе се обидувам на секој можен начин да му вратам за тоа што ми го направил за да осети како ми било мене, одмаздата ми е јака страна Трето, ќе го барам назад и ќе плачам
Што знам... деликатно прашање, јас тргнувам од тоа дека ако вистински те сака и позади вас стои/ела силна љубов, срце нема да му даде да го направи тоа. Е сега и да е тоа така пак се случуваат неверства, во таков случај лично јас би ја избришала тса личност, толку, сметам дека е завршена приказната, дури нема ни да се објаснувам баш ич
Ништо.Едноставно ќе си продолжам со мојот живот.Ни ќе се одмаздувам ни ништо.Доволно е што ќе изгуби личност како мене,и ќе ми биде мило што на време сум се тргнала од таков човек.
Neverstvoto e znak za neljubov. Ako mi e decko ne go toleriram zasto sekogas edno neverstvo vodi kon drugo. Sekogas koga sum bila izneverana sum si go fakala sama patot. Vo brak koga si odgovoren za decata da rasnat so dvata roditeli razmisluvam sekogas poprakticno.
Ќе го оставам што да правам , драма ли шпанска серија ? Кој сака нека е, колку сака нека биде најпрекрасен и колку сакам нека бидам заљубена во него....тие луѓе не се менуваат ...точка.
Од искуство ...колку и да ве сака, колу и да не е таков тип...може да изневери...за жал...можеби нема да биде он иницијаторот ... Има женски што не знаат дека 1+1 =2, се мислат дека е 3.. Мене ми се има случено...можеби ќе ви раскажам некој пат...Како реагирав? Што сторив? Ништо. Патовите одамна ни се раздоиле...
Ништо не би му направила, само би раскинала....... Не ги валкам рацеве и не трошам зборови на некој што не заслужува.
Дечкото ако дознам дека ме изневерил одма би го оставила според мене оние што изневеруват не ја заслужуват мојата љубов, сум сретнала такви примери мажени со деца да си ги изневеруват сопругите само не ми е јасно како кога дојде дома ја гледа својата сопруга во очи без капка срам во душата каков човек е тоа според мене сигурно не е добар него е обичен лажго кој самиот себе се лаже и сите околу него.
Му го ставам на трупче и ќе го кастрирамсе зезам. Ќе плачам, ќе се нервирам ама никогаш нема да му простам ниту ќе му се смирам, ќе го игнорирам, ќе направам да се покае и да се чувствува како ѓубре ко ќе сфатил што изгубил ваква згодна и неопходна како мене.