Пишувам ШТО АКО, немам дечко, не сум била изневерена и обратно али ја ставам како пример такознаваната симпатија. И то како би се мажила за најдобриот пријател освен што цел живот муе љубоморен па и позгоден е
Имам дечко, не верувам дека би ме изневерил. НО доколку го направи тоа, прво би го прашала зошто ме изневерил и потоа ќе го оставам.. Признавам тешко ќе ми е без него но zivot ide dalje za iste pare...
Не е страшно, ќе му раскинеш. Пострашно е да не дознаеш дека те изневерува и да се омажиш со него и така да си живееш со лажго.
Ништо посебно, чао пријатно. Ако имам некој потреба да го удрам, би се воздржала, не би сакала да ме удри ако јас го направам тоа
Досега,фала богу не сум имала такво искуство а и малечка сум за тоа.Но,доколку некогаш ми се случи би го оставила и веќе не би комуницирала со него иако не би било лесно.
Kolku i da ne e lesno nema vtora sansa za neverstvoto! Ako mu bilo ubavo so mene nemalo da me izneveri .. fala Bogu ne sum bila vo takva situacija no i da bidam znam deka bez problem ke go ostavam. I ignore na takvite- najgolema kazna e toa!