Форумџика на годината

Што би направиле ако дознаете дека дечкото ве изневерил..?

Дискусија во 'Сингл' започната од Candygirl11, 20 јули 2011.

1. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.949
    се согласувам со мимс 89 што ќе ти е објаснување кога веќе го сторил тоа :fubar: нека се гони бе ако тка сакал така и ќе биде со сила убавина не бидува можеби кога ќе изгубат нешто вредно ќе почнат да мислат со горната глаава не со долната...

2. girl.23

girl.23 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2011
    Пораки:
    2.129
    Допаѓања:
    1.800
    би го откачила веднаш таков каков што е, не ми треба ни објаснување, ни ништо, ни очи да му видам повеќе!!!!!!!!!
    после тоа би си пуштила некоја песна, во тој шок, бес и тага, на пример ова:

http://www.youtube.com/watch?v=wpHzgF-XuxI

3. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.351
    Уф, тешко е да знаеш пред навистина да ти се случи.

Претпоставувам дека прво ќе се повлечам, нема да види ни трага, ни глас од мене, не за да го казнувам, туку за јас да го соџвакам сознанието, а потоа претпоставувам дека ќе сакам да ја знам причината, колку време тоа се случувало итн.Не би било лесно, но некакви си скандали, сцени и слично, сигурно не би правела, не сум веќе во пубертет :)

4. verica94

verica94 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јули 2011
    Пораки:
    298
    Допаѓања:
    28
    ке му плеснам у фаца дека знам се и ке го откачам
    па после он нека си ја чука глаата од земја зашо ја да се нервирам ;)

5. gothchick

gothchick Популарен член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    1.598
    Допаѓања:
    1.838
    Колку и да го сакам не би простила, не би барала објаснување само би му рекла ЧАО :) и толку.

6. RIRIFENTY

RIRIFENTY Истакнат член

Се зачлени на:
    29 септември 2011
    Пораки:
    600
    Допаѓања:
    435
    можам да простам но не и да заборавам :doh:

7. N.A.T.A.S.A

N.A.T.A.S.A Нов член

Се зачлени на:
    21 октомври 2010
    Пораки:
    650
    Допаѓања:
    487
    Прво би побарала објаснение Зошто го направил тоа! А потоа можеби би простила но не би заборавила! И секако на секј 2-3 збор би го спомнувала тоа! Чисто онака!!!!

8. PussyHunter

PussyHunter Нов член

Се зачлени на:
    15 август 2011
    Пораки:
    636
    Допаѓања:
    724
    Така е цури само строго не им опростувајте на дечковците ако ве изневерат. Еднаш преварант, засекогаш преварант, бар во минимум добри 80% ова важи.

Еве и јас да си кажам мое мислење тука иако е за девојки претежно темава, ама јас како машко ќе кажам во однос на изневерувањето на девојките. И ја исто не би простил неверство на девојка ми, затоа што мислам дека повеќе боли ако те изневери девојката. Сепак не е исто ти да црпеш вода од различни бунари и некој да ти црпе вода од твојот бунар ако ми ја сфаќате метафората хаха. Шега на страна, боли неверството ако некого сакате премногу без разлика која е страната што изневерила, а која е изневерената страна(машко-женско, женско-машко). Фала богу до сега не сум бил изневерен (колку што знам), и многу тешко би ми било ако дознаам дека мојата девојка ис факинг вит сам адр морон. Самата слика како се секса и ме вара со друг ми прави бљак емоции и да сакам да ја претепам додека мрда, не само неа туку и третото лице.

Само знајте дека кој и да вара тој е секогаш виновен, не може да се оправдува и вади на вас или глупости дека бил пијан/а и сл. Ако девојка вара тогаш таа е крива затоа што дозволила другото машко да има близок контакт со неа, исто ако и дечко ви ве вара, тогаш пак он е крив... ајде сега да не застанувам во одбрана на машките, ама факт е дека ако машко сака да секса друга девојка, а она не му даде нема да биде ништо... значи пак вие женските ја контролирате целата игра... Еј многу сте опасни ѓаволи сте вие женските ама токму затоа ние машките ве сакаме, меѓу кои и јас! :lol:

9. K.e.ll.y

K.e.ll.y Популарен член

Се зачлени на:
    10 ноември 2010
    Пораки:
    583
    Допаѓања:
    363
    Чао,пријатно друже!!! :D

10. MSkorpionka

MSkorpionka Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.972
    Допаѓања:
    4.100
    Би му се чудела на умот...Со кој памет ризикувал да ме изгуби мене? :fubar:
    Негова загуба ;)

11. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.719
    Хихихих ми текна што направив кога дознав дека тогашниот дечко со кого бевме во долга врска ме изневерил.
    Првиот пат дознав читајќи му пораки во мобилниот (му го украдов мобилниот оти не ми го даваше, знаев дека крие нешто), на 1виМај :D и така залутав и оп најдов 3-4 од некоја си ******.
    Кога му отидов во викендицата кај што бевме, коњот спиеше, не дозволив ни да стане од креветот кога му плеснав една по грб и му го треснав мобилниот од ѕид :$ . Потоа следеа викања, дерења, карања, раскинување, за по неколку дена за атер на годините поминати заедно да му простам.

Вториот пат :!: тој ја носеше неа дома во 2 по полноќ, а јас бев излезена цигари да купам. И оп, каде не ме сееш таму никнам, баш кај што не треба се најдов. Ги упецав како ја носи накај дома. И му вртам не се јавува, по неколку минути недостапен. Ни две ни три кај него пред зграда. Си почекав пола час и ете ти го си иде. Таман да излезе од кола, јас накај него се затрчав тој се заклучи внатре :rofl: виде не виде излезе од колата оти јас почнав да се дерам ко луда (Бог да чува) и кога излезе од колата шлааааааааааааааап еден врел, го плукнав во фаца и си заминав.
    Колку сум била со грешно споени жички во младоста :D

И кобилата јас, пак му простив, со кој мозок не знам.
    Среќа таа врска која ми одзеде четвртина од животот, заврши
    ]:) излегов на т.н состанок со еден што ме бендисуваше :rofl:
    . Не дозволив трет пат да дознаам дека сум изневерена.

Наравоучение :!: Овој пусиХантер погоре, е во право, еднаш преварант-секогаш преварант.

На mime87, MSkorpionka и SexiLy им се допаѓа ова.
  12. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Му навестив да си знае, пенисот и тестисите ќе си ги погребе во Бутел.
    На плочата ќе пишува: ДОБРИ БЕВТЕ, ДОБРО ВЕ СНАЈДЕ! 8)

Ако личноста со која имам се, и со која ми е најубаво, и тоа чувство е обострано како што е сега, прво и основно е смешно и трагично да се изневери. Ако тоа го направи, нека му е на чест.

13. PussyHunter

PussyHunter Нов член

Се зачлени на:
    15 август 2011
    Пораки:
    636
    Допаѓања:
    724
    Хех мора да сум во право затоа што така си е. Волкот менува влакна, ама карактер не! Кој си е по превара, ќе си биде. Можеби ќе се смени еден ден, ама до тогаш колку ли ќе изневери и повреди? Еве ја лично сум си фин дечко на место, со која девојка и да сум задоволен сум со неа, не ја изневерувам ама очекувам и добивам исто (веројатно :) ). Не чувствувам потреба дека морам да сексам и други цури надвор од врска иако таа помисла ме пали ама сепак како што спомнува долната форумџика си ги чувам пенисот и тестисите спакувани само за таа девојка со која сум, иако на таа “карта“ можам да ќарувам и други. :rofl:

Немој толку строга да бидеш па ќе го осакатиш човекот, остави му ги барем да остави потомство. :D Во секој случај поддржувам храбри и цврсти ставови на девојки, не простувајте! Иронично, ама вистинито во голем број случаи: опростување и давање втора шанса = давање втора шанса пак да бидете изневерени и повредени и дури тогаш да ставите дефинитивен крај. Поштедете се од второ страдање и завршете уште при првото. ;)

14. moonlight-girl.55

moonlight-girl.55 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    1.560
    Допаѓања:
    3.194
    Па на шала му викам дека можно е да му го сецнам :rofl: :lol:

Али јбг, не би го оставила без потомство, иако излегол таков скот. Не е хумано ко прво :D. Али мислам дека без размислување би раскинала. Некој колку и да го сакаш, кога ќе го направи тоа, ќе те изневери само за добро да си помине итн, фрлил се што сме граделе и планирале, не заслужува втора шанса.
    Втора шанса имаш да полагаш на факултет, и трета и четврта и петта, и колку сакаш, но овде нема. Една е, и ако ја заебе, ќе се заебе :)

На LoveIsAllAround му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Heidi

Heidi Истакнат член

Се зачлени на:
    30 ноември 2010
    Пораки:
    144
    Допаѓања:
    169
    Фино лепо ќе му раскинам и нема да го погледнам никад више. Не ни размислувам за простување. Па немам 40 години или не сум пред мажење па да кукам дека нема да најдам друг. Од таков што изневерува и тоа како ќе најдам подобар! Ретки се ама ги има.

16. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.880
    ке го оставам и повеке нема да се замарам со негоо..иако длабоко ке боли но нема да бидам со него нема да постои он повеке

17. Linn1

Linn1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2011
    Пораки:
    1.221
    Допаѓања:
    1.936
    Би го исецкала на милион парчиња и би ги закопала во нивата на комшијата.

На girl-miri му/ѝ се допаѓа ова.
  18. LoveIsAllAround

LoveIsAllAround Истакнат член

Се зачлени на:
    18 август 2011
    Пораки:
    337
    Допаѓања:
    115

Истото би го направила и јас...Хахаа..Сега нека се пази..:P

На moonlight-girl.55 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. fancylady

fancylady Истакнат член

Се зачлени на:
    20 октомври 2011
    Пораки:
    48
    Допаѓања:
    11

Се сложувам со moonlight-girl.55.Не заслужува никаква шанса еднаш неверен секогаш неверен.Ги фрлил во вода и љубовта и се што како што кажа moonlight-girl.55 сте граделе така лесно и едноставно и сега ајде те молам прости ми,дај ми шанса.Шанса за што?За да го чекаме денот кога пак ќе бидеме изневерени и ќе се прашуваме секој ден каде е и дали пак ме изневерува.Довербата тешко се стекнува но кога ке се изневери засекогас е изгубена.

На moonlight-girl.55 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Daddy.girl

Daddy.girl Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    120
    Допаѓања:
    81
    ми се има случено... и буквално- го претепав!! каков афект беше... ни сама не сум свесна за се што направив, ама он беше модар цела недела... и неможе тоа да се заборави, пробав, ама не иде... криво ти е да те издаде оној на кој што си се посветила.... неможеш да прејдеш преку тоа. ама ни јас не останав должна... не од инает, туку ми се укажа шанса, и се смував со еден друг... и така знаев дека немаше ништо од нас да биде... ама ...

уште ми е тешко по него :(:(:( а не заслужил !! женска глава!