Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Што би направиле да можете да го вратите времето назад?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од elenastoimanova, 25 февруари 2011.

1. sino.o.oka

sino.o.oka Истакнат член

Се зачлени на:
    17 декември 2020
    Пораки:
    742
    Допаѓања:
    3.445
    .... А датумот да биде сменет назад, ја некој луѓе не би ни ги упознал,а не би ги ни сакал... .:l:

Ништо, се се случува со причина... Само криво ми е што вложив таму каде што одамна требаше само за се свртам и замина, а јас градев кула од карти...

На Tinaaa, Badii и mal.ecka им се допаѓа ова.
  2. Бела Луна

Бела Луна Активен член

Се зачлени на:
    28 јули 2023
    Пораки:
    110
    Допаѓања:
    121
    Би се вратила да видам неколку среќни моменти и да го преживеам истото чувство повторно, се што ми се случило негативно не би сменила бидејки од оваа гледна точка тие рабити се веќе завршени а јас сум заради тие работи посилна и похрабра. Ако се вратам и ги сменам не би била ни половина од ова што сум денес.

3. Badii

Badii Истакнат член

Се зачлени на:
    5 октомври 2020
    Пораки:
    95
    Допаѓања:
    325
    Ne bi dozvolil pritisokot od okolinata, moite, vrsnicite, nekoi bliski od familija, avtoriteti.. da vlijaat tolku na mene da me promenat do stepen da ne znam koj sum. Ne vikam ne pravev gluposti, samo nemashe nekoj so zdrava svest da mi posochi na greshkite na eden poinakov nachin, ne so kjotek od bliski i shamari od profesori.. Nemav poddrshka od moite i koga bev vo pravo i koga bev kriv, ne im se lutam nemale losha namera taka i oni bile vospituvani, ne znaele poinaku.
    Poleka se oporavuvam od traumite i od toa da se osekjam krivo za sve, da ja promisluvam sekoja postapka, da se plasham da se izrazam iako sakam i znam deka imam pravo, da gi stavam site pred sebesi, da ziveam zivot kakov nekoj drug saka i da se odnesuvam kako ne sakam, da prekjutam sekad samo da bidam prifaten i da ne mi se lutat. Se osvestiv, bolno ama ne bi se vratil vo nesvesnoto nikogash povekje. Vi prostiv na site, ostana na sebesi da si prostam, shto tolku vreme se zgasnuvav, idev protiv sebe i svojata priroda, nesfakjajkji deka tie lugje sho te sakaat kje te sakaat poradi toa shto si, nema potreba da se prilagoduvash kon site, kje privleches slichni na sebe. Eh zhivote :)

На АринаАрина и Purelove92 им се допаѓа ова.
  4. gtramg

gtramg Активен член

Се зачлени на:
    2 април 2024
    Пораки:
    85
    Допаѓања:
    47
    Би си рекол самиот на себе дека треба да се учи.

На PollyPocket му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Curly Mony

Curly Mony Активен член

Се зачлени на:
    12 август 2023
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    25
    Да се врати назад времето би си рекла себе си зошто претходно не им из***а матер на тие што заслужуваат да бидат на дното.

На eliesaab му/ѝ се допаѓа ова.
  6. @oneday

@oneday Активен член

Се зачлени на:
    22 април 2024
    Пораки:
    221
    Допаѓања:
    148
    Не би се омажила

На Bettina23 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Dentina

Dentina Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.819
    Допаѓања:
    39.462
    Ехеееее:wasntme::drunk::fubar:

На fbaby му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Karinas

Karinas Активен член

Се зачлени на:
    9 јануари 2023
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    52
    Би го вратила времето едно 15 години назад за да се освестам на тие години. Да се научам повеќе да се сакам себеси и да ги откачам навреме тие луѓе што требаше.

9. LejlaD

LejlaD Форумски идол

Се зачлени на:
    24 април 2018
    Пораки:
    10.029
    Допаѓања:
    206.059
    Да прекинам контакт со добар дел од овие околу мене.Тоа би направила,да се сакам и ценам себе си,за жал ојде младоста јабана.

На Buttermilk му/ѝ се допаѓа ова.
  10. lovely91

lovely91 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2010
    Пораки:
    1.458
    Допаѓања:
    4.324
    Би ги следела очигледните знаци кои влијаеле да не се случат некои работи,а не да одам со главата во ѕид и сега криво епа криво...

На Buttermilk му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Buttermilk

Buttermilk Нов член

Се зачлени на:
    19 март 2024
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    16
    Исто.