Што би направиле да сте на мое место?

Discussion in 'Интимни прашања и проблеми' started by maja1234567, Aug 10, 2012.

1. SummerGirl12

SummerGirl12 Истакнат член

Вo денешнo време oвa се среќaвa нa секoј чекoр штo е кaтaстрoфa...Јaс ќе ти дaдaм еден сoвет штo јaс oд секoгaш сум гo кoристелa и ќе гo кoристaм...Првa рaбoтa никoгaш дa не си дoзвoлиш кoј и дa е дa те уценувa и дa те терa нa рaбoти штo не ги сaкaш сaмo зa негo дa му биде се oк.
    Втoрo не дoзвoлувaј некoј дa ти зaбрaнувa дa си ги прaвиш рaбoтите штo се нoрмaлни кaкo штo спoменa фб и пишувaњетo нa чaт(нa крaј крaевa тoј не ти е мaж тебе a ни ти нему некaкoв рoб) идтo тaкa тие кaрaници и љубoмoрствa се мнoгу лoшa рaбoтa зa еднa врскa и третa рaбoтa кoгa мaж ти бaрa дa му дaдеш е тoa е зa мене незaмисливo и глупaвo јaс нa твoе местo би гo oткaчилa oдмa без рaзмислувaње зaтoa штo мaжoт штo вистински сaкa тoј не бaрa и не мoли ВИСТИНСКИOТ МАЖ БАРА НO НЕ СO ЗБOРOВИ.OСВOЈУВА..сo искренoст и љубoв сo нежнoсти.Oвa гo кaжувaм oд искуствo.Имaм уште дa пишувaм aмa дoстa е aкo ти требa уште некoј сoвет пиши ми вo инбoкс пoз

WildMk and the drummer like this.
  2. hermosa

hermosa Популарен член

Ве молам за искрено мислење,значи дали би легнале со личност со психички проблеми а убав ,но претходно ве понижувал и исмевал и потоа сака секс?

3. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Ако легнеш со него очигледно ти имаш психички проблеми (facepalm)
    Те понижувал и исмевал, и после ајде дојди да се клецнеме... стварно?

Alisa22, Feminka22, Gushkalo and 13 others like this.
  4. Summerlover

Summerlover Форумски идол

@hermosa Нема сигурно да те вреѓам, ама really? Што воопшто си мислела, или не си мислела, поточно да кажам, ако си легнала? Најискрено се надевам дека не си го сторила тоа. И ако воопшто размислуваш, ќе мора да се согласам со Џоли, дека ти треба помош и не се шегувам (facepalm)

5. hermosa

hermosa Популарен член

И јас така мислам,инаку се деси случајно ли било се попали на мене нз шо да правам буквално во тој миг,инаку вљубена сум во тој дечко ,кога почна да ме нервира и понижава го откачив

6. Summerlover

@hermosa Мислиш вљубена беше? :D И за тоа искрено се надевам дека веќе не си :D

7. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Никако ! Како те понижувал бре ?! Па се осмелува да ти каже дека сака да има односи ? Подалеку од такви мангупи само :x:x:x

hermosa likes this.
  8. Kukla994

Kukla994 Форумски идол

Spasi se navreme Hemi, nemoj da se kaes posle a sigurno ke se pokaes ako sega go storis toa. nemoj :hug: @hermosa

Someonespecial, kjukli, joy1 and 2 others like this.
  9. hermosa

hermosa Популарен член

Вака мн одамна беше,не легнав секако,па знаеше дека го сакам рече не сум убава вртеше други пред мои очи и јас престанав да зборам со него,после точно година дена се попали штом ме виде,јас во шок и не отидов ,неодамна му пишав на фб не ми збори рече ти ми збориш јас на тебе не.се работи за психички нестабилна личност,да нагласам

10. hermosa

hermosa Популарен член

Сум тоа е најтешкото и имам трауми.Фала на сите за мислењето

11. Summerlover

@hermosa А зошто си му пишала воопшто? И зошто после една година, без разлика на се, се замараш со таква личност? И како бе сеуште вљубена? Вљубена во што? Садомазохистичкиот однос? Во навредите? Во лошото третирање?

12. hermosa

hermosa Популарен член

За да видам колку е психички нездрав за жал многу ,оти го видов па викам да дознаам шо се десило,он се попалил несвесно гарант едвај го избегнав тогаш,да не даде таква беља ѓаволот ни на душман

13. Kukla994

Kukla994 Форумски идол

Hemi, mila, znaes I sama kolku patese taka? e zosto sega pak si otvaras bezpotrebni problemi I macenje na dusata? A?
    Nemoj, za tvoe dobro. Ostajgo, neka ojt u trista toj....ako si imat psihicki problemi neka se pogrizi sam za toa ili negovite, ti ne si dolzna da se grizis za nego, ne si se vovlekuvaj vo takvi nevolji za dzabe.
    Na kraj pak ti ke bides povredenata.

hermosa likes this.
  14. hermosa

hermosa Популарен член

Затоа и му пишав да видам шо ќе било ако спиевме,за жал он е истиот идиот ама здравјето му е влошено,се грижам за него.тогаш како за секс со мене,го акнале хормони?он не се сеќава дури,може е до болеста.тешка е темата но останав вљубена зш тоа ми остана страста негова ме акна за цел живот

15. baba Rada

baba Rada Популарен член

Јас ништо не разбирам..кој е уствари психички нездравиот??

fallenangel and rose60 like this.
  16. Summerlover

@hermosa Are you for real girl? :^) :| Дали он е само еден обичен морон, а ти го вадиш со психичка болест демек, затоа што всушност сакаш да кога некој те повредува? И извини вака, но штом цело време прашуваш дали ние би имале односи со таков и штом него си го прашувала што би било доколку тоа се случило, кажува дека многу би сакала тоа да се оствари, што пак доведува дека сепак ти треба некаква помош, за твое добро.

17. hermosa

hermosa Популарен член

Дечкото,баба рада.не ме праша за секс намерно,го објаснив тоа погоре ,бев вљубена оти е мн убав но кога ме понижи се тргнав ама он се попали и оттогаш заборав нема.фала кукла за поддршката❤

rose60 likes this.
  18. hermosa

hermosa Популарен член

Сакав да бидам со него но се тргнав .Он е луд ,тоа е болеста не се шегувам кога се заљубив незнаев зш го гледав одалеку

19. Summerlover

@hermosa Но, ти не си вљубена во него, туку само затрескана. Не е љубов тоа оти бил многу убав.

20. hermosa

hermosa Популарен член

Долга е приказната,инаку ако не ми е убав зш ќе се вљубам?чудното е он како осети страст кон мене кога се однесуваше лошо?