Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Што би направиле за време на зомби апокалипса?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Jane Doe., 23 јануари 2023.

1. INNERBEAUTY

INNERBEAUTY Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2017
    Пораки:
    2.461
    Допаѓања:
    5.448
    Ти немаш гледано зомби филмови претпоставувам?:D
    Oва ќе функционира едино ако си веќе на планина кога зомби апокалипсата започне.

На Jane Doe. му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Iv531

Iv531 Активен член

Се зачлени на:
    16 декември 2022
    Пораки:
    56
    Допаѓања:
    311
    Ќе купам се живо и диво во Тинекс и ќе се заклучам дома :x

3. Stark

Stark Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јуни 2013
    Пораки:
    5.632
    Допаѓања:
    18.921
    Во такви времиња, че гледам да ги спасам личностите што ми се драги и мислам дека можи да живееме во заедница, оти во такви тешки времиња и бегање од зомбиња, поголеми чудовишта се луѓето. Идеален момент за да излезат од нив ѕверството, а сметајте дека че има орди, групи и што уште не што ќе заробуваат луѓе, силуваат малтретираат итн.

Значи прва работа што би ми било да се собериме повеќе луѓе, да собираме храна оружје, превозно средство и добро заштитено место каде би живееле.

На Iv531 и Jane Doe. им се допаѓа ова.
  4. Аргентина *

Аргентина * Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    9.214
    Ќе ограбувам низ град за коа ќе дојдат подобри времиња. Thug life.

На Евроазија му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Adidas888

Adidas888 Популарен член

Се зачлени на:
    30 јануари 2022
    Пораки:
    5.334
    Допаѓања:
    21.942
    Ќе гледам да награбам колку можам повеќе јадење, пиење, оружје, муниција, алати, пари и злато ( за добри дане) и ќе барам некоја добра зграда со добра врата доле шо ќе неможат да ја пробијат а и вратата од станот да ми биде од тие блендираните.

А и цигари и алкохол заборавив да пишам.

И ќе си свиркам одгоре низ балкон. Може и снајпериста ќе изигравам.

На Евроазија му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Врчак

Врчак Нов член

Се зачлени на:
    22 јули 2023
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    И јас исто така ја имам гледано серијата The Walking Dead :):D а што би направил јас да има такво нешто овде, па би ги собрал најблиските би зеле храна и други неопходни работи и би заминале не некој остров дали Албанија Бугарија Грција каде што е најблиску и би седеле таму додека не заврши апокалипсата ]:) зошто зомбите не знаат да пливаат ( барем во серијата ) па мислам дека би биле најбезбедни на остров и само би го напуштале островот со брод повремено само да се снабдиме повторно со продукти :mm: