1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Што би правеле на пуст остров?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од dumbal, 10 декември 2010.

1. dumbal

dumbal Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јуни 2010
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    18
    Денес ми дојде на памет да ја поставам оваа тема
    Ако во животот ви се укаже шанса да присуствувате на пуст остров некое време,би сакал да ги видам вашите размислувања и фантазии во врска со оваа тема. Опишете го денот како би изгледал и што би сакале да правите таму, далеку од очите на јавноста :!:

2. Alanna

Alanna Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    1.120
    Допаѓања:
    484
    Со задоволство би отишла на пуст остров само под услов да имам со што да се хранам и да бидам изолирана од дивите животни :lol:
    Веројатно поголемиот дел од времето би се шлапкала во вода и би се сончала и би читала книги :$

На ivon.glammur му/ѝ се допаѓа ова.
  3. kostic

kostic Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јануари 2011
    Пораки:
    53
    Допаѓања:
    15
    Би ископувал злато а и што друго би ми останало :) освен рипки да ловам и одкако ке ми се смачи од се да станам храна за ајкулите, барем тие ке имаат полза од мене :D

На martinapopovska му/ѝ се допаѓа ова.
  4. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.354
    Тоа што најмногу сакам-ќе се бањам, сончам и слушам музика колку ми душа сака :sun: :sun: :sun:

5. LightOFF

LightOFF Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јануари 2011
    Пораки:
    34
    Допаѓања:
    72
    Ќе си ја одморам главата од сите проблеми,ќе си уживам музика ќе слушам,ќе се бањам,сончам а може и некоја рибичка ќе фатам (по можност златна)хехех :D

На citiesinflames му/ѝ се допаѓа ова.
  6. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.753
    да ми се укаже таква шанса, нема два пати да размисла дали да заминам или не на пуст остров
    ке се сончам, пливам и уживам, секако со некое коктелче во рака, и за храна некое овошки, а секакодека ке се научам и да ловам :$

уживанција во боја, прекрасно :$

7. WhiteAngel

WhiteAngel Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    2.107
    Допаѓања:
    1.642
    Би си зела храна, добра музика и книги. Цел ден би се капела и сончала, музиче, книгичка...и тоа...уживанција!! А може и некое рипче ќе си фатам.
    Ама би останала само 2-3 недели или месец дена. Повеќе не. Тоа би ми било доволно да се одморам од се и секого, да размислам за се, и да си направам нови планови. А потоа назад во цивилизација и плановите на дело. хахах
    Не знам да живеам нецивилизирано и без луѓе околу мене! :lol:

8. gossip-girl

gossip-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    5 ноември 2010
    Пораки:
    351
    Допаѓања:
    218
    Уфф, ама буквално ништо.
    Ќе се одморам од сите и од се, ќе пуштам мозок на пасење, ќе преживувам во однос на храна и вода. Една недела мислам дека ќе ми биде доволна да соберам енергија, после како нова ќе бидам :rofl:
    Би земала само една книга во случај да ми биде досадно :)

9. anabela90

anabela90 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    3
    ќЕе јадам банани цееееееееееееллл ден...ако има .....

На elinela му/ѝ се допаѓа ова.
  10. MileyCyrus1Fan

MileyCyrus1Fan Истакнат член

Се зачлени на:
    4 декември 2010
    Пораки:
    122
    Допаѓања:
    130
    Ке се бањам и ке спијам :D

11. glamour-lady

glamour-lady Популарен член

Се зачлени на:
    7 ноември 2010
    Пораки:
    572
    Допаѓања:
    776
    зависи со кого сум... не сакам кога сум сама брзо ќе ми се здосади без разлика што да правам :rofl: така да ако сум сама цел ден ќе барам начин да си замина...
    а ако сум со некого на пример со дечкоми по цел ден наизменично секс па пливање па сончање... уживанција

12. esperanca

esperanca Популарен член

Се зачлени на:
    30 октомври 2010
    Пораки:
    1.321
    Допаѓања:
    3.166
    Ќе уживам :D

13. LilMissBossy

LilMissBossy Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2010
    Пораки:
    517
    Допаѓања:
    205
    Ќе уживам,ќе се тегачам по песок цел ден ќе се сончам 8) :inlove: По можност би си земала и некој со мене да разбиеме малце монотонија.Би играла и јас како Гламур-Лејди,би го земала дечко ми да се галиме колку ни душа сака и на раат :rock:

На Lana del Rey му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.700
    Ќе си земам стегач, млеко за сончање, костим за капење, апостолки и еден мп3 плеер со омилените песни, ќе се оптегнам на песокот и ќе уживам! 8)

15. kankus

kankus Популарен член

Се зачлени на:
    31 декември 2010
    Пораки:
    1.472
    Допаѓања:
    871
    само ке уживам самаааааааааа :D 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

16. Nightwalker

Nightwalker Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.124
    Допаѓања:
    4.447
    Па пред да почнам да паничам како ќе заминам, прво би си посветил време на себе и би искористил ретка шанса да уживам во целосна самотија, без надворешни притисоци, очекувања и настани... :)

17. palavoto.devojce

palavoto.devojce Популарен член

Се зачлени на:
    25 октомври 2010
    Пораки:
    161
    Допаѓања:
    135
    ќе се одморам од се што овде ми смета аххх леле само уште да бев на некој пуст остров но ајде фантазијата е овде да ја употребиме малку хехехе да се нашалиме ...навистина би било убаво да одам барем на една недела ништо повеке :P :) ;)

18. vendiii

vendiii Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    2.468
    Ехх да можев .... :) Со храна, без опасност од животни, и можност да се вратам дома :D ми треба вакво нешто :) Па најверојатно би сакала да сум малку сама ми треба тоа :) времето би го поминала во сончање, пливање, добра книга и многу музика .Би размислила за себе за моите идни планови би си ги средила мислите и би уживала во тиркизното море и ведрото небо би фантазирала, будна ќе сонувам, ќе кажам се што би сакала а не сум можела ваму во реалноста ... Уфф на момент бев таму :rofl:

19. J.Ivanoska

J.Ivanoska Популарен член

Се зачлени на:
    1 февруари 2011
    Пораки:
    475
    Допаѓања:
    1.690
    пак нема да сум задоволна [​IMG]

20. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.359
    Ќе бројам камчиња, и ќе бркам рипчиња, а и во меѓувреме ќе се трудам да го добијам долгопосакуваниот тен. :geek: