хаха..и јас..сама би умрела..би носела лаптоп но нема интернет..нема струја за да го полнам..така да едниствено би се пливала во океанот,морето по цел ден!Но и тоа би ми станало досадно!
Би си уживала,со задоволство би сакала да отидам на пуст остров,далеку од сите,далеку од се,бидејќи од се ми епреку глава...и јас си сакам да се смеам како некогаш ко недоветна,а не само насмевка која трае додека трае и смешката ...тоа ти е убава работа да ви кажам...ќе си направам свој султанат таму и сама ќе си владеам со животните,ма Џејн би ми позавидела и Тарзан би ме барал...а и Хурем љубоморна Тешко на мојот череп со ваков ми мозок
Би отишла со мојата најголема љубов, дечко ми.Би сакала по цел ден да бидеме во вода да се капеме, леижиме заедно,сончаме,гушкаме,и тоа другото...И друго ништоо не сакам,кога тој е до мене..
Може би ми било на почеток пријатно како уф нема гужва малку да одморам глава. Но подоцна би спобудалела.
Со задоволство ќе го изтражувам цел остров, ќе си направам засолниште домолку имам со што ? Е сега, што имам на располагање на тој остров е многу битен фактор
Ќе си лежам под некоја сенка ќе си размислувам за убави работи, ќе читам книги ќе решавам крстозборки, чат пат ќе се бањам. Навечер ќе си палам оганче и ќе заспивам порано. Секако ова да биде најмногу една недела.
Ќе уживам. Ќе учам да пливам Ќе се сончам, ќе одморам од сите и од се, ќе си размислувам за животот, ќе ги гледам убавините наоколу, ќе истражувам што има на островот, ќе јадам некое чудно овошје, ќе си пеам на глас и ќе играм, нема кој да ме види и чуе