Na pust ostrov... auuu mislam deka ke se boram da preživeam... a ako ima internet , pivo , cigari i hrana ne barajte me poveke!
Би се изнаодморила доброо,и психички и физички,цело време би лежела опуштено не размислувајќи за ништо,тананана
Веројатно би умрела. Од досада. Од глад. Од маларија или некоја друга тропска болест. Од труење со храна. Од жед Ќе бидам нечиј оброк(животно или месојадно растение). Ќе пропаднам во жива кал истражувајки го островот. Од сунчаница поради преголема изложеност на сонце исклучувајки ја можноста за заштита од истото пошто сум на факинг пуст остров и таму нема аптеки и маркети што продаваат креми со фактор. Крварејки до смрт поради минорна повреда и неможност за мобилизирање на истата. Инфекција .... итн. Реално кажано.
Ако има нешто жестоко за пиење, мобилен шо ке се полни на сончева енергија и цигари не се враќам назад D
Немора мрежа да има, не ми треба а запалка за цигарите ке си најдам(ке се снајдам) не е проблем и за тоа
- Би го истражувала островот - Би уживала во дрвјата и нивните плодови - Би го гледала океанот со часови - Би пливала без престан - Би уживала во самотијата - Би градела куќичка за спиење од дрвја - Би си направила и една лулашка и со часови би се лулала Би уживала неверојатно многу
Тоа ќе биде преродба во сто чекори ќе се изнауживам, секако ако не треба да останам цел живот таму и сама.
Ke uzivam vo mir i tisina,dokolku se lazime. Vistinata e deka ke umram od strav kako sto sum plasliva i od insekti a ne pak od site opasnosti sto gi ima na pust ostrov
Си ми ги зела зборовите од уста. А коа ке спијам бар 10 часа, ке имам време ко човек да вежбам по 2 часа иконечно да се појаават линиите на стомак.
Би уживала, би се учела да пливам, би истражувала, би се сончала, би собирала плодови... ехее само да се најдам таму.