Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Што би правеле на пуст остров ?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од dumbal, 10 декември 2010.

1. easyyyyy

easyyyyy Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јануари 2011
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    175
    уфф...да сум со саканата личност сигурно би имало многу работи да се прават :D :angel:

2. lackygirl

lackygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    6.820
    Допаѓања:
    23.613
    Ќе одмарам, ќе лежам, ќе се капам................................... 8)

3. Inna15

Inna15 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 септември 2010
    Пораки:
    55
    Допаѓања:
    8
    добро би се одморилаа |-)

4. anu6kaa

anu6kaa Популарен член

Се зачлени на:
    3 август 2010
    Пораки:
    1.314
    Допаѓања:
    429
    Би се одморила како човек и не би размислувала за ништоо... :) едноставно би се опуштила и уживала :D

5. NotInLove88

NotInLove88 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 декември 2010
    Пораки:
    159
    Допаѓања:
    77
    На пуст остров ...сигурно ептен досадно би ми било...Па ќе си играм Ное и ќе го населам ,само кај ми беше арката заборавена неможам да се сетам :rofl: :rofl:

6. rak1

rak1 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јуни 2010
    Пораки:
    212
    Допаѓања:
    45
    Би умрела од страв.. аууф многу сум плашлива :(

7. dzanina

dzanina Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    291
    Допаѓања:
    117
  8. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.111
    Допаѓања:
    67.002
    Би си ја ладела :lol:

9. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.816
    Ќе се викав Саботка и ќе го барав Петко кај се крие.

10. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.719
    Сама ако сум, ќе си направам дрвено помагало, обложено со листови (естетика малку) и ќе си ја задоволам мојата ненаситна желба за секс :$
    Ако не сум сама, не кажувам што би правела :x !

11. Lady-PinkHeart

Lady-PinkHeart Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јули 2010
    Пораки:
    295
    Допаѓања:
    135
    Па, сигурно прво ќе се изналежам (не дека не сум изналежана ама што да се прави друго на пуст остров? :D ), ќе се изнасончам 8), ќе се изнајадам банани (да качам некое килце :lol: а во меѓувреме сигурно ќе се занимавам со бркање инсекти, бидејќи никако не можам да имам соживот со нив :D :D :D
    Е после ќе барам некој за друштво да ми дојде, ако не, назад во цивилизација... не го бива човек сам никаде...

12. Annabelle

Annabelle Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    2
    wow...wow :rofl: :rofl:

13. mina

mina Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    1.260
    Допаѓања:
    638
    Јас на пуст остров :?: не ми звучи примамливо...
    Претпоставувавм дека ќе пливам и ќе се сончам многу, и едно е сигурно дека нема да ми биде забавно! Брзо ќе ми здосади едноличното секојдневие и веројатно би посакала назад во ,,нормалниот живот,,
    А можам па да замислам колку неспокој во душата би ми предизвикале инсектите, животинките кои ќе ми прават друштво на тој пуст остров! :^)

14. ozbilnazena

ozbilnazena Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2010
    Пораки:
    1.154
    Допаѓања:
    13.169
    Ете ова прашање не можам да го одговорам . Јас ти сум човек што сака луѓе околу себе... смеа , забава , дружење... сигурно не би опстанала на пуст остров . Не е тоа за мене :)

15. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.991
    Ќе изигравам нов Робинзон Крусо :D

16. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    Зависно од тоа што би носела со мене. А познавајќи се себе, никаде макар и на 2 дена не одам со мало куферче, значи сигурна сум дека кога би отишла на пуст остров би носела едно добри 5 куфери. :D :D

Инаку би се сончала, би се мачкала со 300 зарзеватки, би се бањала...
    Ќе слушам музиче, па нокти ќе си лакирам, па книга ќе читам...
    Ќе прокопувам низ островот да видам што има, сигурно ќе си најдам нешто интересно или мене некој ќе ме најде и ќе смета дека сум инетересна... :D :D
    Ќе си изградам сламена куќичка, таква убавка, однадвор цела со зеленило 9од оние огромните зелени листови). Ќе си направам една лулашка закачена на две кокосови дрва, ќе си лежам на неа, и ќе си пијам коктелче (оти во едниот куфер планирам и алкохолче, џусеви и сламки да носам :lol: ). Очилата на мене и не се замарам за ништо, ќе си го избистрам мозочето до 100ка. Ќе си ги затворам очите и ќе ги слушам брановите, ќе му возвраќам на ветрето кое ќе ме гали...
    Е сега за храна не знам како ќе биде :^) Ама секако, без бејк ролс никаде не одам, ќе си наполнам грицки мицки, вода, сокчиња.... кафе... И нешто онака фино за лапнување ама во првите денови, оти после ќе се расипе :^).

Ама има еден проблем :$ Страв ми е од бубашваби (секаков вид), а не па некое змииште да видам. :devil:
    А може и некое гракало да ме подбере, што уште повеќе ме плаши.

Ама повеќе од 7-10 дена не би издржала. :D

На Lady-PinkHeart му/ѝ се допаѓа ова.
  17. innablood

innablood Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    788
    Допаѓања:
    1.324
    Би се ислежавала по цел ден на песок, по можност да имам некој коктел, па после за да се разладам шлап во морето/океан, аууу сакам.

18. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    Ко што сум квалитетно расположена деновиве, ќе го доиспустам островот.
    Ама, сериозно, да имам шанси навистина би заминала сама на некоја пустелија, да си го избистрам умов :)

19. Sextasy

Sextasy Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2011
    Пораки:
    28
    Допаѓања:
    46
    Да имам избор што ќе носам, со мене 10 гајби пиво и некој друг алкохол, добро озвучување е сеа струја шо нема таму појма немам како ќе се снајдиме валјда ќе ме снабдат со добри акомулатори или агрегат на вода, па ќе има на што да слушам добра музика и би направил таква добра забава, шо ѓупците од соседниот остров ќе дојдат и ќе почнат да ги собираат лименките што сум ги испил за во отпад.
    Е сеа после пиење, јадење, музика ќе ми се при ебе, за тоа ќе си ја земам со мене гергана , и би и удрил едно дупење како што ни робинзон крусо му немаше удрено на желките што ги силуваше на пустиот остров.
    После тоа ќе пуштам едно писмеце по вода да стигни преку атлантски, па тихи океан, преку јадранско моро, туѓа канализација со надеж дека ќе исплива некако до матен вардар и ќе го пронајди некој па да ме собери.

20. J.Ivanoska

J.Ivanoska Популарен член

Се зачлени на:
    1 февруари 2011
    Пораки:
    475
    Допаѓања:
    1.690