Само да имам за јадење нешто овојше,зеленчук,барем по едно чоколатце на ден да ми даваат и да имам музика што ќе ечи (може и неколку интересни книги )...а денот ќе ми изгледа вака:Ќе станувам од сабајле,ќе одам да пливам 1 саат,ќе се вратам ќе јадам,ќе се сунчам,па музика ќе си пуштам и ќе си денсам,па малце спиење,па пак пливање додека не се изморам,ќе јадам и така изморена ќе си легнам и убаво ќе си заспијам Ау да,и заборавив,веројатно цело време гола ќе си се шеткам или барем гола ќе си пливкам
Ќе си понесам сет за разубавување, и ќе си се занимавам. Меѓувреме ќе спијам, и ќе се молам овој да ми падне од небо.
Ако ги имам основните услови за живот како што се храната и водата. По цел ден ке пливам во морето и ке цртам по песокот
Доколку имам право да си понесам нешто со мене би понела книги , пуно цедиња и цдплеер и масло за сончање. И цел ден ќе слушам музика, ќе читам и ќе се сончам.
На пустостров би го зела дечко ми, и тоа е тоа. Само да е островот некој преубав,со убава плажа,поглед, а покрај мене како што реков дечко ми....има ли нешто поубаво. Сифурно би било доста интересно, би барала школки, би цртало по песокот, би берела овошје,бањања,сончање,добра масажа од страна на дечко ми...
Пааа сеа , незнам длаи има опција да се зема некој/а личност со себе Ако има таква опција би ја зела другарка ми оти и онака неможеме да си доприкажеме на телефон се , а на школо сме заедно нонстоп па вака барем нема да ни биди досадно ! А ако неможи да се земи никој , тогаш по цел ден би јадела кокосови ореви . Ако би била сама тоа би го сватила како добра можност да бидам поблиску до Бога и да размислам за некои клучни работи во мојот живот .
Па преку ден ќе се бањам прво, ќе берам плодови и ќе јадам, ќе го разгледам островот за можна пештера или било какво засолниште, а вечерта ќе умрам од страв да не ме изеде нешто, животно или некое племе човекојадци
^ за да ги изедеш? Баш ме насмеа. Ја.. Ја не знам што би правела. Ќе се шетам гола без око да ми трепне, тоа обавезно. Ке си се бањам цело време. Ке јадам плодови. Ќе се сончам. А ако има опција некој да дојде со мене, не би ја прифатила. Нека ми остане како џокер за кога ке сакам да си одам.
Јас на пуст остров..ха ха ми звучи интересно..но и по малку морничаво.. Епа би се одморила од се и би размислувала само 50% од времето а другото ништо не би мислела и само така би уживала во тишината..По можност и некое животно со мене бидејќи тотално сама ќе полудам.Пример куче што знам.. Ќе ја испитувам околината ќе наоѓам тајни патчиња,ќе се качувам на дрва,ќе се бањам ќе се сончам,ќе читам книги и ќе слушам музика(не ми се верува баш дека при толку мистериозност на пустиот оствор јас ќе успеам да доседам читајќи книги.. ) Ќе шетам ќе испитувам нема да останам на едно место..цело време ќе мигрирам и ЌЕ УЖИВАМ !!!!!!!
би се одморила од секојдневието,би уживала во тишина,ќе се бањам нели и се тоа..ама навечер незнам како ќе заспијам,така да мора да зеам некој друштво да ми прави
Јас? Сама? На пуст остров? Ха, ха.. ова, никогаш нема да се случи. Ма, не сум јас Робинзон Крусо, не ми е мене приоритет во животот да живеам на пуст остров...