Уфф.. би уживала. Колку само сакам да сум сама и да уживам во тишината, па и сонцето да ме печи мх мх мх уживанци
Би умрела... Јас неможам да живеам без друштво, па ни дома не сум останала некогаш сама а не па на пуст остров...
Совршенство! Ќе си зборувам со папагалите,рибите,дрвјата,водата... Ќе си живеам мирно и нема да мислам на расипаниот човечки вид
Би се одмарала од простотилукот и трулоста што го носат луѓето и радо би да си живеам со мајмуни и папагали
ох мераци... камо да можам ... ќе си ја смирам главата ќе се одмораммм лееелееееее песокк водаааа ох ... сеаааа ми се оди на пуст остров
Охххх Барем да имам можнооост ама и да имам трооско овошје + некоја чоколадка и некои кифлички ммм и ке си земам некоја книга ке си читааам ке си се сунчам ке си пливааам мееерак
не дај боже да бидам на пуст остров и така кај сто живеам е пустелија ,а што ќе правам сама на пуст остров ќе скренам повеќе сум за гужва опколена со друштво и многу народ
Офф кога само би била на пуст остров....па ќе се бањам сончам слушам музика читам убаво романче и се ослободувам од сите грижи и заборавам на се се препуштам во уживанцијата а кога ќе ми се здосади а и тешко дека ќе биде така ако ги има сите поволности ќе си се вратам дома...
А од каде музика на пуст остров? Гледам секој втор пишува дека музика ќе слуша? Ај имаш некој плеер на батерии и после?
Сама не идам , со некој друг би можело. Иначе би уживала и не би се замарала за ништо, баш ќе ми биде убаво, далеку од сите.