ке си земам книга робизнон крусо и ке одам по шема ,хаха ке си направам куќичка, ке ловам риба,ке имам лулашка на дрва,ке имам мајмун на рамото,ке јадам здрава храна и ке се сончам,а се надевам нема да биди пуст дотолку да нема храна , ке се снајдам јас
оооо со години се замислувам како си живеам сама не баш сама ќе си правам куќички ќе го истражувам островот ќе си се капам ќе се сончам играј пејај а бре убавина
Ќе уживам!!! Ќе се радувам на сонцето, ќе пливам, ќе се сончам, ќе читам книга. Ќе заборавам на сите и нема да размислувам за ништо друго освен за тоа колку е убаво што сум токму таму!
Ќе уживам,ќе се сончам, ќе пливам буквално ќе се одмарам од прекумерното лицемерие на луѓето,ќе нема кој да ми шири негативна енергија ќе нема кој да ми кажува како дека сите други се во право а Латти е таа која прави грешки така да би сакала да ми се укаже таква прилика одма идам да се одморам
Ќе се кријам од сонцето, зошто сум алергична. Ќе си одмарам , размислувам, правам планови. Ќе уживам во своето присуство. Евентуално во присуството на некој јунак од книга. Сепак мислам дека после два-три дена би ми здодеало. И би се вратила назад во цивилизација. Во некоја супер гужва на некој концерт. Да ја почувствувам енергијата на човековиот род.
Убаво ке се одморам од се, ќе се сончам, ќе се шлапкам во водатаа, само да имам за јадење и подалеку од дивите животни. А да би ја земала и најдобрата другарка со мене
Пуст остров. Вау која уживанција. Нема никад да се вратам тука. Сама само јас и моренцето може и некој убав типац далеко од се. Раат и мераци