Под претпоставка дека ќе имам отворен бар на располагање и една лежалка тогаш би се дружела со коктелчињата, сонцето и водата. Доволно е тоа.
ауу.. би и пеела на месечината да ме качи кај неа и да ме пушти дома, би плачела и нз што.. а ако е до толку забегана ситуацијава е тогаш ќе нпраам шатори пушки, ќе ваќам животиње триста чуда и ќе си најдам еден Петко за другар, па прочитајте ја пак Робинзон Крусо и ќе вијте што би праела..
Прво би уживала сончајќи се, пиејќи освежителни пијалоци, со слушалките во уши и добра музика. Но брзо би ми здосадило, ако сум потполно сама и без никаква технологија.
Ќе лежам под палма, на гол гз , ќе пушам некоја полунаводена цигара и ќе пијам пиво од кутијава која исплутала од бродоломот
Со задоволство би отишла само да имам што да јадам да не бидам у близина на диви животни една книга со мене нешто било што за музика и слушалки може и некоја масерка Уживанции цел ден мозокот на пасенје
Би паднала во депресија. На полуостровот нема вода, храна книги, радио, интернет...Апсолутно ништо од наведеново. Т.е. има вода ама таа ќе биде солена, претпоставувам и нема да може да се пие. Патем.. Веројатно би се дружела со сите видови на животни. Може забавата да почне и откако ќе ме апнат, нема врска. Истите би ги ловела за да преживеам.
Би пеела и викала колку ме држи гласот,да ми олесни.Понекогаш навистина посакувам да заминам на пуст остров неколку дена.
Паа ке си понесам некое животно.. Хаххха и ке се банјам сончам едноставно УЖИВАМ.. Но ке ми недостасуваат луге
Би уживала Би се капела, би пеела на цел глас, би разгледувала наоколу, би врескала, би се сончала, би играла со песокот Ама мислам дека и покрај се би ми се здосадило
Би рамислувала што креативно можам да направам,и како да оставам трага од моето постоење....Ќе се потсетувам на најубавите мигови во мојот живот,и ќе собирам храброст за понатаму....