Jас гладна сум, ич не ми е до сончање, уживање.... На островов единствено нешто што би ме усреќило ... е да се појави некој со храна
Би сакала само да се одморам од се. Макар на 1 недела, од сите. Да си ги избристрам мислите и разчистам главата. Не ми треба никој, освен можеби некоја маст да се заштитам од проклетите комарци. Би уживала, би лежела само, би размислувала.
Ќе пливам, ќе се сончам, ќе се хранам од природата, ќе истражувам наоколу, ако налета некое животинче, ќе пробам да се спријателам со него. И ако ме остават доволно време таму, дури тогаш ќе бидам комплетно секси како што сакам
Веројатно би понела куп книги со мене Ќе слушам музика, ќе се сончам, ќе уживам, ќе ги пуштам мислите на пасење... А, и храна ќе земам, нормално!
Квалитетно ќе си го искористам убавото и топло време. Ги понела со себе сите неоходни работи, почнувајќи од лични работи како што се облека, козметика, доволно храна и вода за таа една седмица помината еден пуст остров. Без никакви уреди од денешницава, без никакви социјални мрежи, би уживала во глетката.
Jа би си правела кули од песок,во една торба би понела само чоколади и друго ништо не ми треба.Па можам и гола да шетам.Па што ??
јас би понела цел фрижидер со чоколади и некое парче облека. По десетина чоколади на ден, друга храна не ми треба. Некој долг роман и лежалка под дрво. Од читање никогаш нема да ми здосади.
би читала книги,би пливала по цел ден,и би лежела во некоја убава лежалка под некое убаво дрво со голема сенка
Фино лепо некоја книга во раце,би уживала во убава лежалка онаа од ткаенина врзана меѓу две палми хаха ,шо знам би пливала малку во водата,би прошетала можеби низ целиот остров ххах
само да има нешто за јадење друго не ми треба ќе си одморам глава од се и сешто ќе се сончам ќе пливам ќе викам колку сакам......
Би се одморила малку и ке си ја испразнам главата од сите нервози, би правела се што сакам и ме прави срекна
Сама и на пуст остров тешко дека би правела нешто.Освен што ќе се препуштам на мислите за да ја филтрирам психата
Дајте ми само компјутер и пристап до интернет, и можност за food delivery, и не ми треба НИШТО друго!!! ќе речев и книги, ама со оглед на тоа што веќе постојат е-книги, ќе си читам се на компјутер аххххх тоа би било живот