Ееее сега да го имам дечко ми до мене ништо друго не би сакала да имам Секако сакам повеке работи како на пример сопствен стан во кој ке живеам потполно сама,кола bmw убава и една картичка со 6000 евра доволно ми е
Прво сакам едно Ферари црвено аввв Второ сакам секој месец некој да ми дава 5 000 евра Трето со мајка ми да отвориме една фагрика и да си правиме алиста ние какви што сакаме хаххаххахаха
Momentalno najveke bi sakala normalno da me sluzi zdravjeto,sakam da gi polozam ostanatite ispiti od semestar, da apliciram i dobijam viza i najveke od se da go vidam mojot sakaaaaann... Bi sakala inace da imam edno stance sredeno tip-top, koli4e, paricinja za malku poveke od normalen zivot i bi bila zadovolnaa ))
Во моментов имам една огромна желба за орбитрек и да му се качам да го мачам... ама ај шо е касно и нема да ми отворат во продавница, него и пари ко да немам
“I'm looking for love. Real love. Ridiculous, inconvenient, consuming, can't-live-without-each-other love.” ^ ваква љубов!!!
мнооогууу нешта а мегу материјалните: Orbitrek Elit Ауди А4 сопствен стан и уште 1 милион други малешки нешта
онака куп облека + боксерски ракавици. а ако го имам ова сигурно ќе имам и пари, нели? а остало се ситни работи.
Многу би сакала да имам една поголема сестра. Не дека не си го сакам мојот постар брат ама би сакала и поголема сестра. Исто така би сакала мојте да ми даваат малку повеќе пари,а не да ме учат да трошам малку Сега за сега тоа ми текнува.