1. ќеркичката која си ја носам, да се роди здрава и жива и со сите нишани 2. професијата ми е добра, само да има повеќе работа, сакам да сум помотивирана - или пак да си се вработам професорка 3. автомобил да ми брка работа
Енца а бе не знам сега точно кое бројче...јас измеѓу S и XS тамошни сум...Плус височка...не знам дали ќе се погодат...А може и М...Не знам ....Инаку јас ќе нарачав ама другарка ми ми кажа не можела да ми донесе.
iskrena licnost koja me saka i vo oci ke mi kaze sto misli za mene a ne koga ke se svrtam da mi zarie noz vo grb
моментало... да ми се врати другарка ми во нормала...затоа што во последно време и неможам да ја наречам најдобра...затоа што ја нема баш кога ми теба...на кратко ми треба човек на кој ќе се отворам потполно...ама некако го нема
Dobra kola, da zavrsham fakultet, da se vrabotam na dobro mesto so dobra plata, kukja kakva sho zamisluvam edna kjerka.. i da si ziveam srekjno! ete toa sakam!! [mod-kirilica:2ros1ebe][/mod-kirilica:2ros1ebe]
Стабилни другарки, добра врска(поразбирлив дечко), повеќе ум за учење и за машки...друго се,е прилично добро..
вистински пријатели и дечко кој ке биди секогаш покрај мене,ке ме сака и ке се грижи за мене... се друго шо немам ми е сосем небитно