Материјално сите сакам што повеќе,човечкото око е ненаситно и секогаш сака повеќе.значи јас научив да се задоволам со она што го имам. А сакам да го имам татко ми покрај мене,сакам да го видам на мојата свадба,со неговите внучиња,но нема никогаш повеќе,како да прифатам ?
Има лоши денови и не толку лоши. Ке го прифатиш фактот со тек на време. Ми беше тешко и на свадбата, и кога ми се родија децата, еве сега и брат ми ке се жени и за него ми е мака, секоја Нова година кога знам дека мајка ми е сама, Божик, Велигден... Празнината си стои кај мене и после 11 години, и тешко ми е што знам каков живот имал. Ама тоа е, мораме понатака. Се тешам дека ја имам мајка ми. Што сакам да имам а немам - имигрантска виза за Канада и плакарот на Опра.
Вистински и искрени пријатели... на кои можеш да се потпреш кога ти е најтешко, но и да ги споделиш најубавите мигови... да се смеете и да плачете заедно... Мислев дека имам ама излезе токму спротивното, најблиските ме разочараа...
SAMO VISTINSKA LJUBOV KOJA KE TRAE CEL ZIVOT! COVEK SO KOJ KE BIDAM DO KRAJ NA MOJOT ZIVOT I KOJ ZNAM DEKA KE ME SAKA SAMO MENE ZASEKOGAS! MNOGU LI BARAM?? [mod-kirilica:2yqtc38b][/mod-kirilica:2yqtc38b]
Барем ЕДЕН вистински пријател кој ќе ме разбере кога ќе ми е тешко и ќе ми помага, а не само јас да помагам; дечко кој ќе ме разбере, сака, почитува... МНОГУ ЛИ Е???
Никој неможе да има се ,а секој има по нешто . Понекогаш не знаеме што имаме се додека не го изгубиме. Јас немам се што сакам но сакам се што имам. Во животот сакам а немам - мајмунче како ова