1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Што би сакале да имате во животот, а немате?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Gordana10, 18 март 2010.

1. mouse

mouse Истакнат член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    169
    Допаѓања:
    338
    Среќа!!! голем баксуз сум..

2. Kicky

Kicky Истакнат член

Се зачлени на:
    18 февруари 2011
    Пораки:
    153
    Допаѓања:
    74
    Истава желба и мене ми е неостварена...се надевам дека еден ден со Хипица ќе си ја оствариме желбата..но сепак пред се здравје тоа е најважно..а исто така сум голем фан на Челзи...па сакам еден ден на Стемфорд Бриџ..да гледам како го растураме Манчестер Јунајтед,,, :D :D ..тоа ми се најголемите желбии... :inlove:

На Hipica му/ѝ се допаѓа ова.
  3. litllemonster

litllemonster Истакнат член

Се зачлени на:
    6 февруари 2011
    Пораки:
    50
    Допаѓања:
    4
    Ми треба многу среќа во животот многу голем баксуз сум,да дојдат и моите 5 минути а не сите мои другарки да те оценуваат по парите изгледот најважно пред се е здравјето...Би сакала да одам и некаде до странство неостварена желба ми е никаде немам отидено а имам 16 години ни до грција... :(
    Некој ден би сакала да имам и дигитален апарат немам ни апарат ама се ќе си дојде самото сепак пред се ЗДРВЈЕТО СРЕЌАТА И ЉУБОВТА СО СЕМЕЈСТВОТО :) :(

4. meredith

meredith Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јануари 2010
    Пораки:
    363
    Допаѓања:
    78
    значи се што сакам во животот и одсекогаш ми претставувало проблем е да ослабам , неколку пати сум била на диета и повеќе од една недела не можам да издржам , единствено чуството за глад е посилно од се... хахах :D не можам да и одолеам на храната :P

5. MadHatter

MadHatter Истакнат член

Се зачлени на:
    16 февруари 2011
    Пораки:
    104
    Допаѓања:
    30
    Среќа! :worried:

6. milky-candy

milky-candy Нов член

Се зачлени на:
    6 ноември 2010
    Пораки:
    703
    Допаѓања:
    715
    Трпение

7. ivushh

ivushh Истакнат член

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    77
    Допаѓања:
    8
    Среќа малце повеќее :( :(

8. lolyta777

lolyta777 Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2011
    Пораки:
    2.337
    Допаѓања:
    6.902
    Работа...и тоа многу сакам да се вработам... :(

9. cvetcence

cvetcence Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    0
    Допаѓања:
    0
    Само Влатко...

10. Krisi88

Krisi88 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    36
    Допаѓања:
    30
    Сакам да имам нормална менструација ,сакам да имам 5-10 килограми повеќе и да личам на здрава и јадра буцка и сакам вистинска пријателка која нема да ме изневери секогаш кога ми е потребна ;(

На Podarok му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Podarok

Podarok Истакнат член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    185
    Допаѓања:
    76
    Јас би сакала да имам само мир и здравје...Тоа ке ми биде потребно за да сум целосно среќна... :*

12. Marucu37

Marucu37 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 март 2011
    Пораки:
    38
    Допаѓања:
    11
    секогаш велиме дека тоа што го немаме е секогаш посладко од она што го имаме. Но јас не мислам така мене ми е само потребна среќа здравје и мир , а за другите работи можам да кажам " Се во свое време" :*

13. bebus-sk

bebus-sk Истакнат член

Се зачлени на:
    22 март 2011
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    2
    Би сакала да имам нормално семејствоо,друго ништо не ми е потребно.
    Моите родители се прават за јас и мојата сестра да бидеме среќни,но татко ми работи во странство,мајка ми исто така бара некоја работа во странство и јас и сестра ми ќе останеме дома со многуу парии
    НЕ Е СЕ ДО ПАРИТЕ,СЕГА ЗА СЕГА ТАТКО МИ ОДИ 1 МЕСЕЦ ВО СТРАНСВО,ЕДЕН МЕСЕЦ Е ДОМА НО ТОА МУ Е СЕ ПЛАТЕНО И КОГА СЕДИ ДОМА...НО ЕВЕ И КОГА СЕДИ ДОМА ТОЈ И СЕ ПОСВЕТУВА ЦЕЛОСНО САМО НА МАЈКА МИ И ТАА НА НЕГО...СЕСТРА МИ НЕ СЕ ЗАМАРА ТОЛКУ ТАА Е ВЕКЕ 18 ГОДИНИ А ЈААС??МЕНЕ НИКОЈ НЕ МЕ ПРАШУВА СИ МИСЛАТ САМО ПАРИ МИ ТРЕБААТ И КРШИ ГЛАВААА НЕ Е ТАКААА ПОСТОЈАНО КОГА Е ТАТКО МИ ДОМА МАЈКА МИ И ТАТКО МИ СЕ ИЗЛЕЗЕНИ,ОДАТ НА ВИКЕНДИ ...А МЕНЕ НИШТО НЕ МЕ НИ ПРАШУВААТ ...ЈАС ЗНАМ ДЕКА САКААТ СЛОБОДА БИДЕЈКИ НЕ СЕ ГЛЕДААТ ДОЛГО ВРЕЕМЕ НОО И МЕНЕ МИ ТРЕБА ОНАА ТОПЛИНА ОД НИВ ДВАЈЦА СЕПАК ЈАС СУМ САМО 16 ГОДИНИ:worried::worried:
    НИКОЈ МЕНЕ НЕ МЕ РАЗБИРА
    ПАРИТЕ СЕ БОЛЕЕЕСТ..ПРЕД ДА ОДИ ДА РАБОТИ ВО СТРАНСТВО КОЛКУ ШТО СЕ СЕКАВАМ НЕ БЕШЕ ВАКА...
    МНОГУ ПАТИ МИ ИМААТ КАЖАНО ДА РАЗГОВАРАМ СО НИВ НО НИШТО НЕ СВАКААТ..САМО НЕКОГАШ КОГА ПЛАЧАМ ЌЕ МЕ СВАТАТ НО ТОА Е 2,3 ДЕНА И ПОСЛЕ ПАК СЕ ПО СТАРО!!!

14. kate-the-great

kate-the-great Популарен член

Се зачлени на:
    26 октомври 2010
    Пораки:
    1.473
    Допаѓања:
    1.833
    Мајчинска љубов ,грижа ,прегратка ,разбирање ,совет , поддршка .
    Тоа никогаш сум го немала... ;(
    [​IMG][​IMG][​IMG]

На bebus-sk му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.601
    Услови да почнам да живеам сама.
    :(

16. ciribiribela

ciribiribela Популарен член

Се зачлени на:
    12 август 2010
    Пораки:
    1.272
    Допаѓања:
    652
    Би сакала да имам свој сопствен стан да не плаќам кирија, се друго ми е удоволено :)

17. LaRissA

LaRissA Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2010
    Пораки:
    25
    Допаѓања:
    1
    Секогаш сум имала еден долг список на желби.Колку повекје ни се исполнуват повекје бараме/сакаме.Се грижиме за ептен глупави работи додека имаме се..а ако сме на крајот од животот (не дај боже) ќе сватиме дека единствената работа што кје ни треба е ЉУБОВ,ЗДРАВЈЕ,СЕМЕЈСТВО..мене не ми треба да ме сакат 100000 љуѓе ми требат 20 али искрено.несакам да спијам на пари,а ни немаме толку.Имам семејство и сум благодарна на тоа,ептен ми е жал што ги немам родителите на мојот татко. :(
    ете јас што сакам:
    1.здравје.
    2.да имам 1 најдобар пријател/ка,еден дечко шо кје ме сака повекје од се(и јас него.) .
    3.сакам да е до мене личноста за која би дала се!
    4.да одам за Америка да си ја видам тетка ми,тетин ми и братучедите кој ги неам видено 6 год. :worried:
    5.да се запишам средно на страна (по можност Скопје) али знаете како е коа неможеш да издржуваш 2 студенти.
    6.да се видам со неколку личности :)
    ПРЕМНОГУ? :lol:

На bebus-sk му/ѝ се допаѓа ова.
  18. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.408
    Да бидам со ќерка ми, да најдам соодветна работа и да се изборам за нејзе и на крај доколку некогаш се случи вистинска љубов.

19. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.186
    Допаѓања:
    23.208
    *да бидам со детето шо го сакам премногу :inlove:
    *да одам на факултет ск :)

20. ljulju

ljulju Истакнат член

Се зачлени на:
    27 декември 2010
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    3
    im nema kraj na zelbite :))) sepakk site ke gi napisham tuka....(primenuvam see sto pishuva vo The Secret) hahahahahahahaha . vakaaa najprvin sakam moite roditeli da se smirat i da bidat sreknii zaedno, najsrekniii, da imam mnogu sreca vo zivotot...okolu mene da imam samo pozitivni, ljuge sto me sakaat, mi veruvaat i me podrzuvaat. Mnogu zdravjee,LJUBOOV i PARIII :D MNOGU LJUBOOOOOOOOV I MNOGU PARIIII, NAJMNOOGUU LJUBOV I NAJMNOGUU PARII :))))))))))))))))))))))))))))))) sakaaam edna iskrena, verna, vistinska prijatelkaa koja sekogas ke bide do mene iii ke me saka iii da si imame zaednicki temii (imam nekolku drugarkii, no niedna ne e najverna, a site se pravat, so niedna nemozes ni moabet da napravis kako sto treba zatoa sto od nosot podaleku ne znaat nisto :/).Sakam da se zapisam i da zavrsam fakultet:)) iiii mojot deckoo si go sakam da ostane takov kakov sto si e <3 ii daa za kraj....sakam da go legnam...redno e :)
    [mod-kirilica:ix94h5b7][/mod-kirilica:ix94h5b7]