Да имам најдобра другарка на која можам слепо да и верувам и татко на кој можам да се потпрам секогаш...
Повеќе среќа општо , и поголема можност да помагам на луѓе , сакам да имам моќ , но не за себе , туку да ја искористам за да ги поправам негативните појави и како што веќе реков да им помогнам на оние на кои им е потребна помош ... Сега ќе рече некој дека зборувам нешто без врска , но не е така , алтруист сум по природа , ги сакам луѓето и сакам да му се најдам на некого во неволја и кој има потреба од поткрепа ...
Вистинска другарка! Која нема да искористува! Која нема да биде себична, љубоморна, злонамерна.... Која ќе знае да почитува и цени! Да помага! Да биде тука и во добро и во лошо!
Аууу браво девојко! Тоа е тоа вистинското што сите го бараат а никој не може да го најде! Штета.. Само мислам во животот единствени луѓе на кои ќе можам да им кажам се ќе бидат мајка ми и мојата поубава половина.. Многу е тажно што секогаш сум била искористувана на сите можни начини од моите другарки...
Пари ,пари,многу пари да не морам да работам за пари туку да можам цел живот да волонтирам во хуманитарни организации.
За темата ....вака сакам да имам моќ за да направам некој да исчезне...ај сега молам исполнете ми ја желбата... ...
Да имав малку повеќе среќа. Не дека немам, но уште МААААЛКУ не ќе беше лошо. И да, како што повеќето кажале, малку повеќе пари. Многу желби би ми се оствариле