Ако почнеме да набојуваме нема да има крај верувај нема никој што ќе рече е јас имам се не ми треба ништо.Јас сум задовлна со својот живот и со тоа што ми е дадено но како и секој и јас сонувам за повеќе. А јас ако почанм да набројуваам овде ке зафатам 3-4 страни
Свој покрив на главата (доста ми е од кирија) Да бидам поблиску до моите браќа (но тоа е невозможно поради студирањето) Вистинска другарка (имам неколку само на број) Пари за скромен живот (да не морам секој ден да одам по 45мин до факултет и да се вадам дека не ми се оди нигде поради тоа што сум уморна) Поддршка од двајцата родители (сега имам само од едениот) не ми треба да барам да имам некого или нешто,не сакам патики кои се оригинал ни пак сопствена кола за да се фурам низ град,.
Моментално ништо посебно, стварно нема нешто што го посакувам-тоа е знак дека животот ми е онолку исполнет, колку што сакам да ми биде.Ама ќе дојде момент наскоро кога пак ќе се појави нешто што го сакам, сигурна сум
Друга глава! ...од оние, херметички што затвараат мозок. Ем ваздух си имаш внатре... доволно да си дише, ем... Милина! Мојава е усисувачка. Се ушмукува внатре, па притисоци ствара ко експрес лонец И пар стакленца за окаљкине добро ќе ми дојдат. Ослепев скроз на скроз!
Имам се , ми недостига само една добра пријателка (имам веќе 3ца пријатели на кои им кажувам се но машко како машко) & сестра
Љубов имам фала Богу па затоа ке речам фалат париииииии, многу пари, а потоа со нив ке можам и останатите работи да ги исполнам
... ..љубов,маж кој ќе ме сака и почитува кој секогаш ќе биди до мене позади мене... многу сум глупава,сватив дека никогаш ќе го немам тоа... за се друго задоволна сум со тоа што веќе го имам и не посакувам нешто што е надвор од моите можности,се прилагодувам и кога имам многу и кога имам малку,... и не посакувам нешто нереално,се помирувам со фактот дека не можам да го имам и толку..... искрено и не ми фалат многу раб во животот,имам скоро се...е сега од убаво има поубао,од доброто има подобро секогаш,ама си го држам нивото на реалност......
Па иако викаат луѓето дека не е се во парите, сепак многу работи се средуваат со пари. Јас сум голем работохолик и се плашам не дај боже кога ке бидам во брак, да немам работа, да немам пари за основно. Ова кога ке го спомнам многумина ме сметаат за материјалист. Не е така. Верувам дека харомнија меѓу партнерите ќе има кога ќе заработат доволно за нормален живот и ќе бидат комотни. Без пари, џабе , само карање ...