Не е се до парите...верувајте. Мене ми треба еден мирен живот, во хармонично семејство. Ете тоа ми треба.
уште една сестра или евентуално брат, мајка ми пак да е вработена и малку поголема фамилија, братучедки и сл. и секако некој денар плус
paaa vaka sakam da imam privatna jahta, svoja firma, 3 kukji (po moznost dve da bidat nadvor od drzavava), prosecen decko sho kje pravi se za mene i kje me saka po sekoja cena, 3 deca (edno masko, dve zenski), da bidam idol na sekoj, da imam mn prijateli, site da me sakaat mn li e ? o.O
Бебенце тоа ни фали....белки господ ќе ми подари се е ред со нас но бебе немаме се уште првапат собрав храброст јавно на феминава да прозборам што ми недостасува.... секако ни треба срека и здравје лјубов Но и едно барем детенце
посакав само љубов но за жал не добив.е затоа се претворив во толку студено суштество.сега сакам само да сум среќна.само тоа
Брат/ сестра, одлично здравје и фин, културен и паметен дечко со добар вкус за облекување, кој ќе ме сака најмногу. Многу сакам, а?