... .......НЕГО......мојата љубов.... .. ..се си имам фала на бога,ама него го немам....мојата прва мсила,сон,копнеж,мојот воздух...... ....колку би сакала да ме буди секој ден,да му правам кафенце,да си разговараме,смееме,да му рипнам онака и да го опчекорам како некогаш.....да го бакнувам,гушкам,милувам.... .. ..сакам ама нема......животот ме научи дека секогаш мора нешто да фали.... . ..имам добри деца,добра работа,сите потребни нешта за живот,баво изгледам,модерна сум,шармантна и харизматична.....ама се паѓа во вода,кога ќе помислам на него.....ах,кога и него би го имала.... . ...пусти желби......
би сакала да имам повеќе пријатели на кои можам навистина да им верувам,но изгледа таквите се многу ретки
Па не дека не сум задоволна од животот мислам дека не треба да барам повеќе, но јас барам . Имам се што ми треба голема, ако можам да кажам убава куќа со голем голем двор, целото семејство ми е собрано во таа куќа, баба ми и дедо ми на долниот, а мама и тато на горниот спрат, имам многу добри другарки. Ама се ми е џабе кога мене не ми е убаво, се ми е исто, истиот живот, истите луѓе, истите предмети, се е исто, се се врти во круг. Ми треба промена, би сакала да имам едно 105 000 евра да си ја купам куќава http://www.pazar3.mk/mk/Listing/Detail/ ... 019&Idx=13 и уште толку за да си ја уредам по свој вкус + 16 000 евра да зи зеам една ХОНДА дирекно од салон + едно 5-6 000 евра да си ја купам колава + 700 евра за шопинг и секој месец на сметка да ми стасуваат на сметка 50 000 денари ( колку да се помине месецот де ) Ее да го имам сето ова... Party all day all night ... со кравите ( другарките де така се викаме на галено ) . Родителите ќе си ги посетувам еднаш неделно... али Svjet je lep kada sanjamo
Сакам веќе еднаш во животот да бидам среќна..сакам со ќерка ми се да биде во ред ,да не се грижам за нисто се да тече како подмачкано без ниеден проблем и сопка како што беше досега..Доста ми е веќе од проблеми и грижи...........
Душо,да не те разочарувам ама мислам дека тоа е невозможно во ова општество Искуството ми покажа така...Сега само пријатели за дружба и трач-муабети Али не очајувај и животот и без тоа е прекрасен Убав ден драга
Имам прекрасно хармонично семејство,убава куќа,најпрекрасен партнер,одлична врска,добри пријатели,среќна сум,здрава и задоволна од сето така фала му на Бога,па не би посакувала царски палати,скапи автомобили,куп пари и луди журки-бидејќи едното сос другото малку и не идат заедно Така да единствено сакам сето тоа што го имам да остане така засекогаш,а со среќа,здравје и хармонија материјалното се остварува за водење на еден нормален живот.Зар не драги феминки? Имајте пријатен ден...