Темава ќе ја сфатам како да има наслов неостварени желби, бидејќи сум задоволна со тоа што го имам...во моментов некое убаво телефонче добро би ми дошло но ќе биде и тоа...а за неостварени желби...епа пред да умрам Морам да одам ИНДИЈА , а и нив ги има многу...оваа ја издвојувам
Ух,многу работи но најмногу едно здраво бебуле на кое можам да му створам топол дом, да го научам што е среќа, љубов, знаење, хуманост, верба, т.е. скратено, со онаа префорсираната фраза-кои се вистинските вредности во животот!
Човек кој ке ми го исполни животов со многу љубов и среќни моменти кои ке ме натераат да заборавам се што било претходно.
Од материјален аспект имам се што ке посакам. Ми фали уште да го завршам факултетот да се оженам, да имам покрај мене паметна, фина и искрена сопруга. И да имам две дечиња не е битно дали ке бидат машки или девојчина само да се живи и здрави. Животот без деца би ни бил залуден, затоа што тоа што го создавале нашите родители и ние што ке го создадеме понатаму да има на кого да го оставиме.
индија,после толку силувања на крај памет не би ми дошла. би сакала од се по нешто .сакам да живеам на азурен брег,да имам маж со кој многу ќе се сакаме ,дечиња ,здравје,пари и среќа!
... ......од секогаш сум била на златна средина...со многу малку ама и со полно....го ценам тоа што го имам,задоволна сум,не се стремам кон нешто недостижно и нереално,.. :geek: . ..само го немам него...мојата љубов,и знаам дека никогаш нема да е мој,тоа боли...премногу.. ..