Хмм, интересно прашање. Би сакала да имам пријатели, кои ке бидат тука за мене во било кое време, кои ке се смеат и плачат заедно со мене, кои ке ме ценат,сакаат и поддржуваат во кое било време. Пријатели кои нема да ме сметаа за банка од која 24/7 ке можат да вадат пари, туку пријатели кои ке ми ја знаат цената и нема да ме продадат. Пријатели на кои ке можам да им кажам се и сешто, и со сигурност ке знам дека нема да ја изгубам довербата и нема да ме издадат, него тајната ке ја однесат во гроб заедно со нив. Но за жал, никој не е спремен за искрено другарство во денешно време.
Мноооооооооооогу пари, па штом ќе ги имам нив, ќе имам се што сакам на материјален план. а инаку многу би сакала да имам брат (сестра си имам )
Хммм..интересна тема.. Пред се би сакала повеќе разбирање од луѓето т.е да не се конзервативни,но што се однесува само на мене сакам вистиска љубов и да париииииииии!!!!
Другарка со која ќе бидам 24/7 заедно. Една слатка куќичка со огромен двор и базен Повеќе среќа. Повеќе пари. Разбирање од луѓето. И некој што ќе ме сака, и што ќе го сакам.
Барем малку доверба во луѓето.. за помирно да спијам навечер. ..и пари али тие не ми се пресудни ако сум срекна, можам да бидам срекна и со 10ден в џеб. Луѓето ја прават цела атмосфера.
Искрено...сакам да имам постар брат. Едноставно да знам дека имам подршка од некој постар,заштита Вака ни брат неам ни сестра Ни куче ни маче беееее