Да си најдам убава работа со која што ќе бидам задоволна и да си го решиме стамбеното прашање со дечкоми за во иднина (засега само оваа го посакувам )
- Среќа - Барем една вистинска другарка со која можам да споделам баш се и која секогаш е тука за мене да ми даде поддршка кога ми е најпотребна... - Него... ...
Поголем стан или куќа,повеќе пари затоа што денес те понижуваат ако не си богаташ...има уште многу желби кои не верувам дека би се исполниле ...
Само се ова што го имам денес да ми остане засекогаш, а за во иднина секако поубава работа, наместо дечко да добијам сопруг и барем две здрави и среќни дечиња.
sakam da imam drugarki/drugari sto ke bidat sekogas pokraj mene,znaete imav drugar sho bevme zaedno u oddelenie,se bese top,nonstop bevme zaedno,nerazdeelni,ako on ne doe u skolo site menee me prasuvaa dali znam zasho ne e dojden posto bevme tolku bliski i se znaev za nego,no za letniot raspust neznam se oddalecivme i sea pak pocnavme demek da se zblizime ama nekako ic ne ide,on kako da ne se grizi a bas sekogas vikav deka 1 drugar vredi za 10 drugarki i stvarno bese taka ama stvarno neznam kaj kogo e krivicata...znam ddeka ova nema veze so topikot ali okej
Повеќе здравје, среќа, љубов и пари. Помалку проблеми, караници и нервози. Добри оценки. Домшано милениче. Повеќе убава облека.
Да имам успешна кариера. Да имам маж кој ќе ми пружи многу топлина и љубов. Истотака и дете. Многу пријатели кои ќе бидат тука со мене во добро и во ложо не само поради корист.