Сакам да имам помало братче,да го гњавам, а немам. Сакам да имам малку посреќен и помирен живот, а немам. Сакам да имам повеќе пари И сакам да имам едно мопсче и него да го гњавам Spoiler можам и без другиве да поминам, ама првото ми е огромна желба,но никогаш не остварена....
Можам да кажам дека имам доволно работи ни премногу ни малку таман ама ете така како една неостварена желба ми е да ги посетам Лондон и Њу Јорк
Првово го имам, но сеуште не ми е сопруг а сакам да ми биде, исто така сакам и три бебенца. Секако најважно здравје за сите блиски, па се друго со време ќе си дојде.
Интелегентни луѓе насекаде каде што се движам. Живот без главоболка и менструални болки. Моќ да сменам некои работи од минатото кои не зависеле од мене. 16 години.
Чоколадна планина,приватен остров на кој можам само јас да одам и да си се бањкам кога ќе ми текне иии да се вратам во детските години да си уживам
Би сакала да завршам добар факултет, да се вработам, да се омажам, да имам деца или барем едно дете, и внуци да си чувам, друго сакам да патувам низ светот и многу многу сакам да одам во дизниленд, ама пред се да сме живи, здрави и среќни.