да стабилна работа каде нема секој 3 ден да ми се закануваат дека ќе не „рационализираат“ па макар и дупло потешка и помалу платена од сегашнава
Мир. Можи и работа по нормална, кога ќе размислам подобро... нека има и некоја девојка со смисла за хумор по можност гејмерка, нов компјутер, куче, и ако можи уште 100тина илјади евра за онака да се прошетам ваму таму
Способност да не се нервирам. Не до мера да не ми е важно нешто и се да ми е рамно,туку да не се нервирам и да не си создавам стресови непотребни. Можеби и ќе ја стекнам оваа особина со текот на времето.
Наш стан или куќиче сеедно(и работиме на случајот), доста беше фрлање пари за кирија Сакав бебчето во наше да си го донесам нажалост нема можност толку брзо да се средиме ама боље икад него никад
Способност да ја разберам човечката глупост. Инаку матрејално не ме исполнува многу и можаж без било што. Потајно посакувам да имам некој кој ќе ме сака и прифати таква каква што сум а не да ме гледаат како сексуален објект.
Poretka no vitkana kosa(prirodno) i uste edno kuce...aham i sekako tato da se vrati sto poskoro...ima uste mnogu ama aj...
Добра врска, среќно семејство, еден ден среќен брак и прекрасни деца на кои ќе им се радувам затоа што се друго од материјално што го имам не ме исполнува... а во овој момент и те како ми е време за вакви прекрасни нешта... штета што сеуште го немам почувствувано вакви среќни денови