Тој до мене. Повеќе пари. Повеќе вистински пријатели. Повеќе здравје и за мене и за моето семејство. Повеќе знаење. Повеќе трпение и разбирање. Повеќе среќа, радости и убави моменти. Е, малку ми фали де...
Среќа, спокој и здравје. Е сеа ова ако го имаш, може да се рече дека имаш се што некој некогаш би можел да има, а поконкретно, женска личност на која ќе можам да верувам и која нема да ја злоупотреби довербата и ќе прави да сакам да станам на сабајле во првиот момент во кој ќе ги отворам очите без да пробувам да презаспијам, зошто спиењето ќе ми биде изгубен миг повеќе без неа
Животот на сите ни понудил по нешто но кај секого различно и никогаш не доволно и целосно. Така да сите луѓе дури сме живи секојдневно имаме нешто што посакуваме.
Акo збoриме зa духoвни рaбoти, тoгaш ми фaли мир, тишинa, спoкoј, пoвеќе смеa, нoрмaлен живoт и вистински пријaтели. Штo се oднесувa дo мaтеријaлните рaбoти, ми фaли пoвеќе пaри. Не зa дa купувaм скaпи рaбoти, пaтики и дoмa дa ми е луксузнo oпременo, туку дa шетaм oкoлу светoт, дa пoсетaм местa, дa зaпoзнaвaм луѓе. Ете тoa ми фaли.
Здравје - кога човек го има, може се да постигне. Љубов - најубавото нешто. А пак кога човек ги има двете, светот е негов.
Auuu ne sum go videla ubavo naslovot cc .Da se ispravam ljubov imam,od strana na sakaniot isto i sloga no od drugi nemam mir pozz