Вака сега искрено,не сакам да тресам зелени ама ќе си кажам една мала желба...да одам на Сан Сиро и да заиграм барем неколку секунди со Роналдињо...ама како што знаат домашните да ми речат:многу филмови гледам.
Јас искрено ќе ти кажам: Пред месец дена земав карта за Сан Сиро. Ќе гостува Роналдињо. Но ќе смилувам душа и ќе ти ја подарам тебе затоа што немате стадион во Битола.
Дa беше жив мoјoт херoј,мoјaтa душa... Дa дoчекaм мaлo чoвече сo мaли рaчињa и нoџињa кoе ќе ме викa мaмa и кoе ќе гo нoси иметo негoвo.......
Да имав другарки како дете,да имав млку по добар финансиски живот (колку да имавме за јадење и пиење доволно) ,, и да не се омажев толку мала.
Podobri roditeli onie koga mi e teshko da me pomognat a ne kritikuvaat i ostavat na cedilo. Onie shto ke se raduvaat na vnukata i barem da sakaat da ja vidat a ne da gi nema nikakvi iako ziveeme na 1 km . Samo toa sakam a nemam.
Da bea zivi moite roditeli,bez koi ostanav mn rano i morav da pominuvam mn maki i teskotii sama vo zivotot
Nikomu ne posakuvam zivot bez roditeli,kakvi i da se Posebno ako ste seuste deca a niv gi nema Seto dr se steknuva so tek na vreme ...
Сакам да запознаам сега во средно ново друштво. Машки и женски сите да се дружиме ,да имам малце висина,среќа,здравје и сега за сега тоа па ако има уште нешто ќе ви допишам