хммм .. јас немам ни сестра ни брат ... Ама не дека не сум сакала мајка ми е болна и не сакала да ризикува со второ дете да не му се наследи болеста .. Претерано сакам или сестра или брат но ете затоа имам најдобра другарка што сум со неа 24/7 и навистина ја чувствувам како сестра .. од многу малечки сме заедно
Ке се ШЕКНАМ....сакам сакам ЗАБАВА .....ИГРАЊЕ ДО БЕСВЕСТ.... али жалам нема забава без друштво ...т.е. другарки ....лето е луѓе а јас умирам од досада ...
ееееј од материјални работи би сакала една викендичка, да имам каде да одам и да се одморам од светов. инаку би сакала малку повеќе храброст и смелост да им кажувам на луѓето работи диркетно во лице....
Ах посакувам да имав мирно детство, посакувам да имам мир и хармонија во семејството, посакувам идеален неделен ручек..... Ништо материјално, само повеќе насмевки и топлина во нашиот дом
ВО ЖИВОТОТ САКАМ ДА ГО ИМАМ МОЈОТ ТАТКО, КОЈ НЕ Е МЕЃУ НАС...САКАМ ДА ГО НАЈДАМ ВИСТИНСКИОТ ЧОВЕК ЗА МЕНЕ...САКАМ ДА БИДАМ МАГИОНИЧАР, КОЈ ЌЕ НАПРАВИ ВО СВЕТОТ ДА НЕМА БОЛЕСТИ, ДА НЕ СРАДААТ НЕВИНИ ЛУЃЕ.....
сакам да го имам тато поркај себе ( колку повеќе растам толку повеќе ми треба),сакам да не бидам црната овца во фамилијата,понекогаш сакам да ги запознаат моите биолошки родители,сакам брат или сестра,сакам да имам повеќе стрплиние,да не бидам толку импулсивна,сакам малечка куќа со огромен двор,сакам една добра кола и добра работа
Сакам да се вратам да живеам во скопје.Да не бидам толку депресивна да престанам само да губам луѓе во животов и конечно еднаш да почуствувам дека имам вистинска другарка до себе а необична алапача!!