Bi sakala da imam mirna sovest t.e da nemam griza na sovest zatoa sto za se nesto me grize sovest eden zbor los da izgovoram imam griza na sovest bolje psihopat da bev nego vaka.
Викендичка со дворче, покрај рекичка на планина, летниковец, само за нас двајца, убав поглед, фонтана која жубори, лулка, животинчиња по двор итн итн
Куќичка некаде на планина каде нема многу луѓе, да побегнам во неделата 2-3 пати и да одморам од околинава. Дури и би се преселила на такво место, сама, потребен ми е таков мир.
Сакам мир од токсичните луѓе во мојот живот, што ме прават нервозна. Да имам среден двор и да седнам надвор со дете без некој друг да ми зборува, со ладно кафе, и пред мене зеленило. Сакам маж ми повеќе да сака да се шетаме, во природа, на море, езеро,битно да сме заедно. И така уште многу работи ама за денеска е доста.
Девојка. Не преубава, не преслаба, не предебела, не прениска (ме боли вратот висок сум) само нормална, само да биде убаво.
Semejstvo, zivi roditeli da prodolzat da me poddrzuvaat.Ostaen sum sam na polpat. Da imam mnogu pari da sum nekoj I nesto lujdzeto sami da mi dojdat. Da sum bogat nema da me ignoriraat kako sega siraceto sto me izbegnuvaat.Da imav golemo nasledstvo ce se potepaja da mi pravat drustvo da ne bidam sam.