Нај успешните луѓе на светов се тие што останале "сами". Но ниту еден од нив не рекол леле мрак е во шумава, ќе чекам сонце, туку продилжиле низ трње, опасности и долини напред и излегле на виделина. Почни!
Koj na primer. Ne be brat,taka ni vikaat da se mami narodo da ne gubi nadez inace se e so vrski. Se trudev se obidov dzabe e ko ce nemas rodnina ni prijatel,Nikoj nema da ti se opuli ne uspesen ke stanis.
1.Bebe, 2.Sestra iako i bratmi ne go menuvam 3 I malo kolice makar jugce da ne moram da ja cekam od mm koga mi treba Ps.osven 2va 1i3se nadevam vo skoro vreme ke se ispolnat
За материјално, навистина нема што повеќе да барам. Единствено ми фалат повеќе искрени пријатели и душевен мир.
Повеќе пари. Многу повеќе од сега. Со маш неостварена желба ни е да посвоиме дете од ј. Кореа Кина или Африка. Од 20 до 45 000 еу чини тоа. Fucked up. Но знам дека и таа желба еден ден ќе ми се исполни.
Партнер со кој ќе ги остварам моите љубовни фантазии. Малку повеќе разбирање помеѓу луѓето, почит, љубов и да нема расправии, неправди и нечовечност.